проблем с помпата или така си мисля ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
проблем с помпата или така си мисля ?
Здравейте
Проблема е следния и то си го прави когато и както си иска
Паля си всичко точно мотора е М52Б20 звука приятен естествено
тръгвам и в някои момент решава да забие муцуната
изключвам от скорост не гасне работи си почти нормално но държи обороти с леко тресене на мотора отбивам опитвам се да форсирам и звяра повече от 3000 оборота на вдига и то с мноого зор и тресене на мотора гася паля и пак така, на някое си поред палене след като съм задържал повечко на контакт завъртам пали и е резачка все едно нищо не е ставало в един красив момент се усеща леко прекъсване и оборотите пак падат и пак колкото и газ да даваш не минава 3000 с мъка и така с голяма клизма в някой момент обаче решава да се оправи и така може даже цял ден да карам и да не го направи а може още на паркинга да си покаже магариите
аз мисля че е от помпата но някакси да карам цял ден и да си работи а после не и така да се редуват нещата малко ме съмнява дайте акъл !! ??

изключвам от скорост не гасне работи си почти нормално но държи обороти с леко тресене на мотора отбивам опитвам се да форсирам и звяра повече от 3000 оборота на вдига и то с мноого зор и тресене на мотора гася паля и пак така, на някое си поред палене след като съм задържал повечко на контакт завъртам пали и е резачка все едно нищо не е ставало в един красив момент се усеща леко прекъсване и оборотите пак падат и пак колкото и газ да даваш не минава 3000 с мъка и така с голяма клизма в някой момент обаче решава да се оправи и така може даже цял ден да карам и да не го направи а може още на паркинга да си покаже магариите

- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
БенДЗинен филтър? 

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
- Icco
- Музикално деформиран
-
Филтъра е сменен естествено за датчик не съм се сещал
и ми прави впечатление че като е студена никога не го прави
и ми прави впечатление че като е студена никога не го прави
- Andronoff
- триногата
-
Диагностика й направи първо.
Нещо по електрониката най-вероятно.
Нещо по електрониката най-вероятно.
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- Mr.President
- младши ентусиаст
-
Re: проблем с помпата или така си мисля ?
Icco® написа:Здравейте
изключвам от скорост не гасне работи си почти нормално но държи обороти с леко тресене на мотора отбивам опитвам се да форсирам и звяра повече от 3000 оборота на вдига и то с мноого зор и тресене на мотора гася паля и пак така, на някое си поред палене след като съм задържал повечко на контакт завъртам пали и е резачка все едно нищо не е ставало в един красив момент се усеща леко прекъсване и оборотите пак падат и пак колкото и газ да даваш не минава 3000 с мъка и така с голяма клизма в някой момент обаче решава да се оправи и така може даже цял ден да карам и да не го направи а може още на паркинга да си покаже магариите![]()
аз мисля че е от помпата но някакси да карам цял ден и да си работи а после не и така да се редуват нещата малко ме съмнява дайте акъл !! ??
Ице и при мене е нещо подобно и го прави от време на време понякога си карам дълго време без да прави така понякога нещо му става по същия начин само, че при мен май ще е горивния филтър, защото не съм го сменял от както я карам.
- Andronoff
- триногата
-
- Icco
- Музикално деформиран
-
все повече си мисля че е от помпата
Днес пак ми направи мизерията но за кратко след два опита да запали успя да тръгне в нормално положение

Днес пак ми направи мизерията но за кратко след два опита да запали успя да тръгне в нормално положение

- Andronoff
- триногата
-
Датчика на разпределителния вал:
Номер 17
Номенклатурен номер: 12141703221
Цена в ДаруКар: 192.22 BGL
Датчика на коляновия вал:
Номер 9
Номенклатурен номер: 12141703277
Цена в ДаруКар: 198.32 BGL
Ако ти е от датчика на коляновия вал и ако не ти се дават тия пари, пиши едно ЛС, мисля, че имам един чисто нов такъв, ще ти го дам по-евтино.

Номер 17
Номенклатурен номер: 12141703221
Цена в ДаруКар: 192.22 BGL
Датчика на коляновия вал:

Номер 9
Номенклатурен номер: 12141703277
Цена в ДаруКар: 198.32 BGL
Ако ти е от датчика на коляновия вал и ако не ти се дават тия пари, пиши едно ЛС, мисля, че имам един чисто нов такъв, ще ти го дам по-евтино.
- Andronoff
- триногата
-
Абе, вместо да хвърляме боб тука и да гадаем, е най-добре да се отиде на диагностика. Ако е електроника, хваща го. Така ще се спестят много главоболия, празни приказки и най-вече стрес за собственика. (стрес, щото тъпия датчик например струва 200 лева, а както и да го гледаш си е едно кабелче...)
Затуй колега иди на диагностика и ако е някой от тия датчици или нещо по електрониката, ще го намерят, ако ли не, тогава гледай помпи и т.н.
Затуй колега иди на диагностика и ако е някой от тия датчици или нещо по електрониката, ще го намерят, ако ли не, тогава гледай помпи и т.н.
22 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2