газов инжекцион
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
газов инжекцион
някои има ли 318 с газов инжекцион какъв разход дава и добре ли върви колата и колко му струвало да го монтира
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Докато събираш кинти, ползвай търсачката преди да пишеш
Преди няколко дни имаше същата тема, която се разви доста подробно 

Never mistake motion for action...
?
Leon написа:Докато събираш кинти, ползвай търсачката преди да пишешПреди няколко дни имаше същата тема, която се разви доста подробно
кинтите са събрани макар и голяма част от тях със заеми

и ми изпадна кола на оферта з газов инж и се чудя дали е добра покупка щото по самата кола бая пари се влагат
иначе за това което съм написал нямаш никакв пробелм веднага като си зема колата и всичко ми е сигорно ще го променя
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Колега, имам предвид, че има няколко пресни теми за газовите инжекциони, в които подробно е писано по въпросите ти, а т без да търсиш пишеш нова тема. Едва ли някой ще ти отговори по същество, тъй като на хората им писва да пишат едно и също по няколко пъти 

Never mistake motion for action...
ok
разбрах но сега не ми се занимава пак ще ми е от позла ако знам на коя страница са или поне от узаглвените коя статия е по хубва как и да е ако зема въпросния автомобил ще оделя един ден спец на това и ще изровя всичко относно газовите инжекциони това което са ми казвали таксиджи че не дигало разхода на газ и че въовяло същия начин това сигорно е пресилено но със сигоност е по добър варянт от обикновена газова уредба.
5 мнения
• Страница 1 от 1