Смяна на шарнири...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Смяна на шарнири...

- don_mimo
- ентусиаст
-
- Кара: bmw e53 3.0d 218hp '04
- Мечтае да кара: bmw x5 '11
120lv струва носа4а сас 2та шарнира
незнам дали си струва да си играеш и да ги пренабиваш шарнирите ... това ако сменяш 4-те шарнири? 

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Мимо ,като се замисля за цената на качествени шарнири носачът ти излиза 40 -50 лева,чудя се каква марка ти шътнаха,вероятно в Ауто-(минус).Иначе да ти кажа че така по усещам тръпката ,аз да си правя БМВ-то,а не някой нарочен за майстор.Лошото е че както каза веднъж Ачо(спореше с Драйвъра),няма нищо техническо в тоя подфорум ,има две три момчета фенове по тоците и толкова всичко друго е абонирано за сервиз...
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Май си прав, но аз например не мога да дам отговор на подобен въпрос, и да - ходя на сервиз, просто защото нямам време сам да си сменям шарнирите напримерLe Transporteur написа:Лошото е че както каза веднъж Ачо(спореше с Драйвъра),няма нищо техническо в тоя подфорум ,има две три момчета фенове по тоците и толкова всичко друго е абонирано за сервиз...

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Enslaving_Lecher написа:Май си прав, но аз например не мога да дам отговор на подобен въпрос, и да - ходя на сервиз, просто защото нямам време сам да си сменям шарнирите напримерLe Transporteur написа:Лошото е че както каза веднъж Ачо(спореше с Драйвъра),няма нищо техническо в тоя подфорум ,има две три момчета фенове по тоците и толкова всичко друго е абонирано за сервиз...
Ти си вътрешен

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Не са тъпи, а интересни, аз дори да нямам време сега сам да правя подобни неща, ми е много интересно да прочета как става, някой ден може да имам време
, а за шарнирите с търсачката не излезе ли нещо, аз май преди време мярнах подобна тема, но не съм сигурен

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Enslaving_Lecher написа:Не са тъпи, а интересни, аз дори да нямам време сега сам да правя подобни неща, ми е много интересно да прочета как става, някой ден може да имам време, а за шарнирите с търсачката не излезе ли нещо, аз май преди време мярнах подобна тема, но не съм сигурен
Прав си но въпроса ми е конкретен .Както и да е магарето в калта не оставям..

Последна промяна Le Transporteur на 31 Мар 2007, 11:11, променена общо 1 път
- gani76
- Потребител
-
- Кара: Старо BMW
- Детайли за колата: E36 320i
Направи си приспособление иначе шарнира се деформира.Става лесно от тръба,а самото набиване е хубаво да се прави на преса.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
Пластините издържат ,трябва да се прави внимателно набиването да не подведат накриво .Задължително на преса . Аз моите така съм си ги сменял преди време .
9 мнения
• Страница 1 от 1