ТРАКАНЕ на М52 .дайте съвет
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
ТРАКАНЕ на М52 .дайте съвет
имам ситно тракане ,горе около ваноса дето е малката верига на валовете ,появява се на 2-3хил.оборота ,нее силно чува се само при отворен капак,като се заслушам .получи се за 1 ден.Маслото е на 6500хил.ARAL 10W40.Несам я натискал а си е карана нормално .Колата е на 192хил ,ПОМАГАИТЕ ,ЧЕ ....
- Alexbmw
- Кукуригуууу
-
- Кара: Луда Баба Яга
- Мечтае да кара: Още по-луда Баба Яга
Коле га виж в тази тема http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=48331 мисля, че проблема ти е същия 

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ъм..
да може би драйвър колегата да пусне един линк в темата 'полезни' към ваноса, че нещо зачестиха ЛС-тата ми откак пуснах инфо и бат Борко си го ремонтира аксиалния луфт - му свалям шапка за което!
другото - Краси - какво е това АРАЛ? може да не съм в час и да е ултра-масло, но ако не е - защо не вземеш да пробваш мотул / бмв / кастрол, примерно, ако успееш да намериш читаво от тях (последното трудно/невъзможно от .бг май)
лично мой съвет - намери си мотул 15w50 6100, или 10/40 както искаш - ако и с него дрънчи и то откъм ваноса - ти писах и на ЛС питай 'Борко чипа'. ще ти е доста по-полезен, аз каквото съм видял и снимал съм го писал.
п.с. проблем е на ваносите произведени преди 95.03
да може би драйвър колегата да пусне един линк в темата 'полезни' към ваноса, че нещо зачестиха ЛС-тата ми откак пуснах инфо и бат Борко си го ремонтира аксиалния луфт - му свалям шапка за което!
другото - Краси - какво е това АРАЛ? може да не съм в час и да е ултра-масло, но ако не е - защо не вземеш да пробваш мотул / бмв / кастрол, примерно, ако успееш да намериш читаво от тях (последното трудно/невъзможно от .бг май)
лично мой съвет - намери си мотул 15w50 6100, или 10/40 както искаш - ако и с него дрънчи и то откъм ваноса - ти писах и на ЛС питай 'Борко чипа'. ще ти е доста по-полезен, аз каквото съм видял и снимал съм го писал.
п.с. проблем е на ваносите произведени преди 95.03
- furnata
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 sedan
t0sh написа:ъм..другото - Краси - какво е това АРАЛ?
АРАЛ си е добра марка
Германска според мен си е много добро
http://www.aral-oil.net/
НЕВОЛЯТА УЧИ........

- Mr.President
- младши ентусиаст
-
furnata написа:t0sh написа:ъм..другото - Краси - какво е това АРАЛ?
АРАЛ си е добра марка
Германска според мен си е много добро
http://www.aral-oil.net/
НЕ И В БЪЛГАРИЯ. Прочетете една моя стара тема за маслото Арал и ще ви стане ясно. Мойта са разтропа като дизел и на 3000 км махнах тоя боклук беше чисто черно маслото сами преценете каква стока е, всичко е турско, особено Арала читав в БГ няма според мен...
Колега сменяй маслото да видим дали ще се оправи...
Но все пак провери да не е нещо друго все пак.
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
и аз не съм чувал за него в България да се говори, затова питах дали го е карал от чужбина.
и определено бих почнал от маслото на твое място - мога да ти кажа къде продават читав мотул, ползват го за в рали колите си и пича има магазинче (до Арената люлин). 6100 серията 15 лева литъра в по 4 литрови оригинални опаковки.
и определено бих почнал от маслото на твое място - мога да ти кажа къде продават читав мотул, ползват го за в рали колите си и пича има магазинче (до Арената люлин). 6100 серията 15 лева литъра в по 4 литрови оригинални опаковки.
6 мнения
• Страница 1 от 1