Проблем със стаклата на BMW E36 Coupe
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
Проблем със стаклата на BMW E36 Coupe
Много се извинявам че пускам таква темо още веднаж но не намерих отговор на проблема и не можах да го поправя. Много ще сам благодарен ако някой ми помогне и ми каже от каде е проблема и как да го поправя аз мисля че може и проблема да идва някаде от релетата за прозореца ако има такива но не сам сигурен и нямам други за да пробвам ???
PNR написа:prostia написа:напръскаи оплътненията със някво масло или има една грес под налягане във флакони (ас от нея използвам).пръскам ги веднъш седмично и всичко е ок.flober написа:някои може ли да ми помогне , прозореца от страната на шофьора слиза и се ка4ва само на интрвали трагва и след 5 см. сира и трябва да пусна коп4ето и пак да го натисна и още 5 см. и така докато го затворя или отворя каква може да е при4ината ?![]()
Имам същия проблем някой може ли дами помогне и да ми каже ка кда го оправа иска ми се да баде както трябва купих си колата днеска и ми направи впечетление това прозорците слизат по равни интервали но не до доло а попринцип трява да е с памет и сам да слиза до доло и после до горе а ене така помогнете да си го управя благодаря ви
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
едни контролен въпрос, същото ли се случва ако ги пускаш/дигаш с _отворена_ врата?
п.с. направо идвай на ЕКО-то в 21ч утре на място да ти се дадат съвети
п.с. направо идвай на ЕКО-то в 21ч утре на място да ти се дадат съвети

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
ааа
ами батко аз вчера я купих иии
а за вапросчето ами когато вратите са отворени не се качват изобщо на никаде не мардат май само надоло доколкото си спомням
а иначе като е затворена и на горе и надоло все по равни интервали и спират имаш ли идейка от какво е да го погледна и да го оправя защото такмо сам свалил корите и ако мога да дойда поне да я видите сглобена

а за вапросчето ами когато вратите са отворени не се качват изобщо на никаде не мардат май само надоло доколкото си спомням
а иначе като е затворена и на горе и надоло все по равни интервали и спират имаш ли идейка от какво е да го погледна и да го оправя защото такмо сам свалил корите и ако мога да дойда поне да я видите сглобена

- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=5733
разгледай малко тази тема
иначе идвай утре и ще има кой да ти даде съвети, не съм се борил със стъкла - не мога да кажа мнение
разгледай малко тази тема

иначе идвай утре и ще има кой да ти даде съвети, не съм се борил със стъкла - не мога да кажа мнение
5 мнения
• Страница 1 от 1