Спешна нужда от съвет или насока за сервиз
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- valeto
- младши ентусиаст
-
- Кара: F11
Спешна нужда от съвет или насока за сервиз
Здравейте колеги,имам спешна нужда от съвет как да се оправя с проблема или насока към сервиз където ще ми помогнат.Ето и какво се случва с моята Е36-ца седан 91г. Колата е докарвана някога си от Италия,там е монтирана и алармата. Имам проблем със централното заключване,а именно когато отключа колата с дистанционното-тя се отключва и веднага се заключва.Понякога по-рядко става обратното-заключвам а тя се отключва веднага.След няколко повторни заключвания се заключва,но когато искам да я отворя не,тогава колкото и пъти да се опитам тя все се заключва. И тогава съответно отварям с ключа.С него обаче се отваря само вратата в която вкарвам ключа,тоест централното отказва. Понякога докато карам сама се отваря изведнъж,тоест оправя се.Вчера пък за първи път ми направи нов проблем.При опит да отворя с дистанционното,изобщо нямаше никакво действие на централното,само алармата се изключва.След като отново отворих шофьорската врата с ключа,опитах от вътре да отворя и другите врати но не стана.Дърпам лостчетата за отключване,но те се връщат в заключена позиция,все едно нещо ги дърпа. И няма отваряне.Съответно немога да си отворя и резервоара,което е доста неприятно.Наскоро си купих модул за централното заключване и прочетох във форума че се намира някъде под жабката,но не го намерих.Там ми е блока за алармата,някакъв допълнителен комфорт модул,който предполагам е слаган от алармаджиите в Италия,защото не е оригинален.Той е само за стъклата.
Моля да ми кажете къде може да се намира на друго място модула за централното заключване,защото смятам че е от него проблема.Ако имате някаква друга идея какво може да е или сервиз където да ми помогнат във София-моля кажете!Благодаря!
Моля да ми кажете къде може да се намира на друго място модула за централното заключване,защото смятам че е от него проблема.Ако имате някаква друга идея какво може да е или сервиз където да ми помогнат във София-моля кажете!Благодаря!
Re: Спешна нужда от съвет или насока за сервиз
отдясно на абс-а е, пиши в гугъл за снимки e36 zvm. не може да не е там, иначе някой трябва сериозно да е пипал
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
крайно вероятно е, да е заминал самият модул, но на алармата!
преди няколко месеца, имах подобни проблеми! смених алармата и нещата заспаха...
и ако проблема се окаже там, просто си сложи българска с 2г гаранция
не приемай мнението ми за диагноза!!! просто е друга насока за размисъл
преди няколко месеца, имах подобни проблеми! смених алармата и нещата заспаха...
и ако проблема се окаже там, просто си сложи българска с 2г гаранция

не приемай мнението ми за диагноза!!! просто е друга насока за размисъл
- valeto
- младши ентусиаст
-
Аз лично не се насочвам от алармата,защото включва и изключва нормално. Нали този модул е за самото централно....или ако наистина го няма самата аларма да управлява централното.....
,знам ли. Препоръчайте ми читав майстор да даде мнение експертно моля 

- valeto
- младши ентусиаст
-
Здравейте,оказа се че плюсови кабели са окъсили,тези които се намират под "мокета" на шофьорското място.Влизало водичка и.....
.Проблема не изчезна съвсем,сега когато заключвам,централното отключва веднага и при повторно заключване вече си остава заключено.Пробвах с друг модул на централното но няма промяна.

5 мнения
• Страница 1 от 1