Да видим?Какви са плюсовете и какви минусите-Е36 318 или 320

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Да видим?Какви са плюсовете и какви минусите-Е36 318 или 320

Мнение от vorros » 05 Юни 2006, 3:05

Имам един въпрос да видим какво ще стане?При добра воля и малко успех искам да си купя Е36 4врати или купе!Вече ще видим,но кой двигател?Знам че купето има 318is!Но 4 вратите са по евтини!Ако се навия за купе е ясно!Но за 4 врато 318 или 320 моля които разбира да пише! :help: Тенк юу!А пък пишете и за предимствата и недостатъците на 4 вратите и на купетата!-Е36
Oversteer is when the passengers are scared , understeer is when the driver is scared

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 05 Юни 2006, 3:45

Добре дошъл !
1.Като за начало няма да е лошо да прочетеш правилата на форума и да използваш търсачката мисля ,че за въпросните модели се е изписало доста...
2.На тази тема не и е точното място тук ,а в под форума Е36 :)
3.Тъй като си от Варна искам да те поканя на сбирка всяка събота след 20:30 Р-т Фенерите точно срещу трета буна.
4.Успех при покупката на БМВ-то :yes:
5.Приятни моменти и само положителни емоции във форума ;)

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 05 Юни 2006, 13:13

Ти маи само каниш хората и после се оправдаваш че няма да си там :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: МПС-та
Мечтае да кара: самолет

Мнение от turbo » 05 Юни 2006, 14:12

Малко уточнение:

318is има и с 4 врати ама по-ряско...
Недостатъкът на Купето спрямо седана е, че требе да станеш някой път, когато някой ще се качва отзад. :uups:
Иначе си ги караш с кеф и двечките де.
Моето скромно мнение е, че ис-ката понеже е 4 цилиндъра се кара малко по-лесно и не толкова досадно на градско - особено, ако има много спирания и тръгвания (задръстване, светофари, знак №36 и др.). 8)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KaLoSoFt » 05 Юни 2006, 14:22

turbo написа:Моето скромно мнение е, че ис-ката понеже е 4 цилиндъра се кара малко по-лесно и не толкова досадно на градско - особено, ако има много спирания и тръгвания (задръстване, светофари, знак №36 и др.). 8)

Тъй като не съм карал шестак, кажете ми какво му е досадното като се кара градско? Щото смятам някой ден да ъпгрейдвам на 6 in line, да не се прецакам нещо :D

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 05 Юни 2006, 14:30

Айде разгледай е тази тема:arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8is+vs+320 , в която има линкове към други теми... там ще намериш каквото търсиш ;)

+освен това купетата не са само 318ис, ами има и 320и, др.

Относно предимства и недостатъци е най-добре ти да си помислиш какво ти трябва? Но ето тук може да видиш и други мнения :arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 0%E0%F2%E8

заключвам темата за момента, а ако имаш някакви въпроси след като прочетеш всички подобни теми, пиши, въпреки че ме съмнява ;)
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Назад към E36