Въпрос относно ел. стъкла на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос относно ел. стъкла на Е36
здравейте , искам да попитам може ли машинка за ел. стъкла от дясна предна врата да се сложи на лява предна врата , става вапрос само за машинката без лостовата система , благодаря ви предварително.
- Stoyn
- Потребител
-
- Кара: BMW 318I комби
- Мечтае да кара: Шеста серия - купе
Re: Въпрос относно ел. стъкла на Е36
не може, на мене това ми се случи миналата година - 2012г., месец декември да го правя това упражнение!
иди в автоморга и си вземи целия механизъм, по добре е отколкото някой да ти го разпробива, да къса нитове и да напасва. Хубаво е да се сменят и някои от пластмасовите връзки на механизма. Цялото това удоволствие ми излезе 90 лева - сямана на машинка с механизъм от автоморга, пластмасови връзки и труд /доста пипкава работа си е /. Ако си от Пловдив мога да ти кожа в коя автоморга има на приемливи цени.
иди в автоморга и си вземи целия механизъм, по добре е отколкото някой да ти го разпробива, да къса нитове и да напасва. Хубаво е да се сменят и някои от пластмасовите връзки на механизма. Цялото това удоволствие ми излезе 90 лева - сямана на машинка с механизъм от автоморга, пластмасови връзки и труд /доста пипкава работа си е /. Ако си от Пловдив мога да ти кожа в коя автоморга има на приемливи цени.
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
- Кара: Е38 728 IA
Не може колега, или от авто морга си вземи или от форума има колкото си искаш и аз преди 10 дена сменях цели ямеханизъм.Според мен не е толкова трудна работа, няма как да не късаш нитове просто, незнам колегата как го е направил без да къса нитовете...
иска само да внимавате да не изпочупите водачите на стъклото, ама те са евтини 2-3 лв. са...
Успех!

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Машинката не можеш колега,но ако моторчето ти е проблемно него можеш..
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
vladi_a_i написа:Машинката не можеш колега,но ако моторчето ти е проблемно него можеш..
Аз пък защо си мисля че и мотрчето ми беше нитовано... може би не съм обърнал внимание...

- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Peturcho_bmw написа:vladi_a_i написа:Машинката не можеш колега,но ако моторчето ти е проблемно него можеш..
Аз пък защо си мисля че и мотрчето ми беше нитовано... може би не съм обърнал внимание...
То се разглобва спрямо машинката с болтове

БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
- Киров
- Пловдивски Джигит
-
vladi_a_i написа:Peturcho_bmw написа:vladi_a_i написа:Машинката не можеш колега,но ако моторчето ти е проблемно него можеш..
То се разглобва спрямо машинката с болтове
Да така е колега прав си...

- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
Киров написа:Не може колега, или от авто морга си вземи или от форума има колкото си искаш и аз преди 10 дена сменях цели ямеханизъм.Според мен не е толкова трудна работа, няма как да не късаш нитове просто, незнам колегата как го е направил без да къса нитовете...иска само да внимавате да не изпочупите водачите на стъклото, ама те са евтини 2-3 лв. са...
![]()
![]()
Успех!
Имам проблем с механизма, свалих кората и се оказа, че са се счупили 3-те пластмаси. Водачите (имаш предвид пласмасите ли?) освен от автоморгите навсякъде ли ги продават само тях или само целия механизъм?
8 мнения
• Страница 1 от 1