Инсталация M50...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Инсталация M50...
Ще минавам от без ваносово M50 към ванос...
Новия мотор е от кола с автомат докато аз съм с ръчна кутия. Какви са разликите в инсталациите? Лесно ли се преправя или направо да си търся друга инсталация? В компа има ли разлика?
Новия мотор е от кола с автомат докато аз съм с ръчна кутия. Какви са разликите в инсталациите? Лесно ли се преправя или направо да си търся друга инсталация? В компа има ли разлика?
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Re: Инсталация M50...
За инсталацията е различна 100%, защото имаш още детонационни сензори и соленоид за клапана на ваноса. Инсталациите вървят по 50-тина лв не знам дали си струва разправията да се прекарва инсталация,букси и т.н за толкова малко пари. Вече не съм наясно как стои въпроса с Бош и Сименс дали инсталацията е еднаква, тука по знаещите на м50 да кажат, аз съм по м52ките
Иначе мисля, че мотора ще работи и с компа от автомат.

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
maxpower написа:...Инсталациите вървят по 50-тина лв не знам дали си струва разправията да се прекарва инсталация,букси и т.н за толкова малко пари. ....
Прав си, но има една малка особенност - няма читави инсталации. Всичко е рязано, правено, снаждано, сглобвано, абе ужас - питай ме от къде знам

- bavar4o.70
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 320
- Мечтае да кара: м3
Щом новия мотор е от автомат,слагай го с инсталацията-просто няма да вържеш буксиге на скоростите и на компа за автомата.По големия проблем ще е компа ,понеже като не си намери автомата няма да запали.Единия вариант-даваш на някой знаещ да го вразуми да пали без да си е намерил автомата,а другия -да забодеш комп от ръчка.
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
ще си запали без проблеми, колега, в грешка си.
- bavar4o.70
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 320
- Мечтае да кара: м3
Не знам за м 50,но като сложих ком от м52 автомат на ръчка и с инсталация от автомат ,не можа да запали преди да го дам да го презапишат да пали и без автомата.
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
u`F`o написа:maxpower написа:...Инсталациите вървят по 50-тина лв не знам дали си струва разправията да се прекарва инсталация,букси и т.н за толкова малко пари. ....
Прав си, но има една малка особенност - няма читави инсталации. Всичко е рязано, правено, снаждано, сглобвано, абе ужас - питай ме от къде знам
ами аз продадох две цели нерязани инсталации по толкова, ама това ,че има разни специалисти си прав

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Bimmer_E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 Turbo
Моя мотор е М50 от кола автомат,няма проблем без компа на автомата,пали си и грешки няма 

- djbibo
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 325 convertible
- Детайли за колата: e36 320
e36 325 convertible
Колега намери си ваносова инсталация и я смяни още преди да сложиш мотора, че е малко филм после! Компа трябва да се смени, защото иначе колата не върви влиза в авариент режим. Вариантите са два ако искаш да ползваш сегашно ЕКУ: намираш си само чип от ваносовия двигателс ръчни скорости или отиваш някой да ти направи нов чип като качи софта за ваносовия двигател на него. Инсталацията може и да е от автомат, това не му пречи. Ако имаш други въпроси пиши 

добавяне на фенове към фейбсук страница
9 мнения
• Страница 1 от 1