Спортен филтър??????

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Спортен филтър??????

Мнение от KUPETO » 16 Юни 2003, 11:05

Сигурно сте коментира ли тази тема,но бих искал някой ако има скорошни наблидения да ми каже дали да си сложа(каква марка и дали да си поръчвам и тръбата),какво трябва да очаквам,като подобрение в мощността?????!А цената каква е,тук ми искат около 150 лв. и е на КН?Благодаря предварително!!!!!!!!!!!! :lol:
Пътят към АДА е обсипан с добри намерения!

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 17 Юни 2003, 8:23

Аз сложих на Компакта....а той е със същия двигател като твоята и разлика наистина се усеща значително.Сложих конусовиден на Sabelth Racing/130 лв/.....доста съм доволен, обаче задължително за лятото си трябва heat shield щото в големите жеги се получава дори обратния момент/загуба на мощност/ :roll: Вече минах 5000 км и гледам че доста се е позацапал.......но прането му е доста лесно. Иначе като цяло съм доволен :)
Изображение Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от KUPETO » 17 Юни 2003, 13:52

А каде го поръча и колко го чака?Има ли номер или е универсален?
Между друго гледам че си търсиш джанти 15-ки на 5 дупки абе за Бима,аз имам с пет лъча в добро състояние 99 г. са с ориг. фланци немски,ако имаш интерес можем да се разберем! :lol:
Пътят към АДА е обсипан с добри намерения!

ШОП
Аватар
Кара: e87lci

Мнение от BMDrago » 13 Юли 2003, 0:29

абе и аз имам един спортен филтър и се чудя дали има нужда да го слагам обаче май не е за баварка и щте трябва да се приспособява .Щото е направен направо да се надене на гумената тръба

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 13 Юли 2003, 7:13

те почти всички са така..и моя е универсален........скобата отзад се прави доста лесно.........моята си я правих сам :wink:
Изображение Изображение Изображение Изображение

Назад към E36