малко помощ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Гост
-
малко помощ...
Привет на всички.Имам нужда да споделите и да ми дадете съвет какво БМВ да си взема.Спрял съм се на Е36 ,316 или 318.Чух тук там ,че 316 разпределителните валове били мноо слаби и се износвали..Предварително ви благодаря за изказаните от вас мнения.Бих помолил и да ме обясните кое колко коня е и колко му е данъка абе а две думи кое от тези коли си заслужава...
Защо никой нищо не казва?не искате да дадете съвет ли?
Защо никой нищо не казва?не искате да дадете съвет ли?
Последна промяна Гост на 13 Апр 2006, 21:47, променена общо 2 пъти
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Кажи за кво ша ползваш колата. Ако ша я караш по малко или пък нема да слизаш от нея, градско, извън, кое повече и т.н.
Гледай за 318ис тва обределено е идеалния баланс цена/мощност, но ако искаш да е седан имай предвид че са много редки екземпляри, ако е купе има бая
Сега на въпроса ако искаш седан 318и, щото разхода с 316и е почти идентичен, поддръжката също, а вървежа е 15 коня в полза на 18-ката
Но гледай колата да е с М43 двигател (верижен), щото М40 читава почти няма, да не казвам изобщо
, а и после ще и трябва основен ремонт.
Ако си фен на дизелите твойта кола е 325ТДС, щото 318ТДС е 90 магарета и лично на мен ми се вижда малко за БМВ, а разликата м/у 325ТД и 325ТДС е в мощността едното е 115, другото 143 коня, но разлика в продажната цена и поддръжката почти няма
Дано не изглежда много философски тва дето го написах и да ти помогне
Гледай за 318ис тва обределено е идеалния баланс цена/мощност, но ако искаш да е седан имай предвид че са много редки екземпляри, ако е купе има бая
Сега на въпроса ако искаш седан 318и, щото разхода с 316и е почти идентичен, поддръжката също, а вървежа е 15 коня в полза на 18-ката

Ако си фен на дизелите твойта кола е 325ТДС, щото 318ТДС е 90 магарета и лично на мен ми се вижда малко за БМВ, а разликата м/у 325ТД и 325ТДС е в мощността едното е 115, другото 143 коня, но разлика в продажната цена и поддръжката почти няма
Дано не изглежда много философски тва дето го написах и да ти помогне

Dimo написа:Ако си фен на дизелите твойта кола е 325ТДС, щото 318ТДС е 90 магарета и лично на мен ми се вижда малко за БМВ, а разликата м/у 325ТД и 325ТДС е в мощността едното е 115, другото 143 коня, но разлика в продажната цена и поддръжката почти няма
За тия двигатели не чух едно солидарно мнение. Аджеба, харчи ли много 2.5tds или не харчи? Има ли съществена разлика с 1.8tds и заслужава ли си малкия дизел?
- Dimo
- баварски фанатик
-
sieg написа:Dimo написа:Ако си фен на дизелите твойта кола е 325ТДС, щото 318ТДС е 90 магарета и лично на мен ми се вижда малко за БМВ, а разликата м/у 325ТД и 325ТДС е в мощността едното е 115, другото 143 коня, но разлика в продажната цена и поддръжката почти няма
За тия двигатели не чух едно солидарно мнение. Аджеба, харчи ли много 2.5tds или не харчи? Има ли съществена разлика с 1.8tds и заслужава ли си малкия дизел?
За вървежа си сметни 90 срещу 143 коня, за поддръжката логично при 25тдс ша е по скъпо, но с колко ше кажат тези дето я карат, не съм особено запознат, лошото е че си е дизел и работи като трактор поне мен тва ме дразни много

За основен недостатък мога само да ти кажа че требва да следиш да не прегрее колата щото пука глава лесно и после ша ти излезе майка си и баща си

- Dimo
- баварски фанатик
-
bam-bam написа:лошото е че си е дизел и работи като трактор поне мен тва ме дразни много
возил ли си се в такъв трактор или само четеш тука ЯКО образователна литература от 1001 нощи , то за тфа и повечето продължават да си търсят коли щот мноо четат и сами си верват ... нали знаеш много баби хилаво чаве
МИ бая литература съм изчел, верно е, но наскоро имах удоволствието да прегледам 2-3 ТДС-а щото не намерих нищо бензиново да си купя и като ги чух ми стана зле, вярно че дизела си има предимства, ма тва че работи като трактор е сред най големите му недостатъци

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
от дизел до дизел има голяма разлика
колко сме честолюбиви само шофьорите на дизелаци

Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- Гост
-
Dimo написа:bam-bam написа:лошото е че си е дизел и работи като трактор поне мен тва ме дразни много
возил ли си се в такъв трактор или само четеш тука ЯКО образователна литература от 1001 нощи , то за тфа и повечето продължават да си търсят коли щот мноо четат и сами си верват ... нали знаеш много баби хилаво чаве
МИ бая литература съм изчел, верно е, но наскоро имах удоволствието да прегледам 2-3 ТДС-а щото не намерих нищо бензиново да си купя и като ги чух ми стана зле, вярно че дизела си има предимства, ма тва че работи като трактор е сред най големите му недостатъци
ми идваш да те повозя на моя дизел точно след 20/30км/ч няма и да разбереш в каква кола се возиш ... и после сравняваме с трактор .. ако има съвпадение подарявам то колата ако не ми купуваш некоя кисела 320-ка
сега нормално ако гледаш изкобурените илиенки при вас и след 2 години кола нема да си намериш .. ама както има 1 лаф има тарикати има и балъци ... треа некак си да се живее и винаги ще има такива да си гризват дръвцето

какво значи честолюбиви

а иначе по темата най обичам да си го мерим с разни семкари

- Dimo
- баварски фанатик
-
Въпросче, защо си продаваш колата в мобилето и си написал че може бартер за бензинова?
Освен тва дизела при 20-30 и нагоре ясно че ша е тиичък ако е читав, ма на място чувал ли си го или си му свикнал и не му обръщаш внимание?

Освен тва дизела при 20-30 и нагоре ясно че ша е тиичък ако е читав, ма на място чувал ли си го или си му свикнал и не му обръщаш внимание?

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2