Питане относно релто за халогенни фарове
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- русиабн
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36, Е46, E61, а сега Passat B8
- Мечтае да кара: BMW
Питане относно релто за халогенни фарове
Здравейте колеги,
обръщам се към вас, за помощ относно намирането на парт. номера на релето за халогените за Е36 М40Б16. Взех си халогени и искам да си ги монтирам сам, но ми се опъна да намеря какво точно реле ми трябва за халогените. Случаят при мен е, че си имам инсталацията прокарана, бушоните с номера 15 и 22 си ги имам, стойките на халогените си стоят зад капачките, зад копчето за халогените си ги имам четирте пина, само релето е махнато от джамбазите от които съм купил колата. До колкото се разрових /доста почетох всички теми предварително/ по ел. схемите мястото на това реле е на номер 5 в кутията с бушоните и релетата в двигателният отсек . В моя случай стойката за релето си стой и отдолу се виждат пинчетата- пет под формата на кръст ,но релето го няма. В магазините за "авточасти"-/провинциалните/ не могат да го намерят, и ми дават някакви подобни, но знам че на всяко реле вътре схемата е различна и затова не ми се рискува и моля за помощ. Благодаря ви предварително!!!!!

обръщам се към вас, за помощ относно намирането на парт. номера на релето за халогените за Е36 М40Б16. Взех си халогени и искам да си ги монтирам сам, но ми се опъна да намеря какво точно реле ми трябва за халогените. Случаят при мен е, че си имам инсталацията прокарана, бушоните с номера 15 и 22 си ги имам, стойките на халогените си стоят зад капачките, зад копчето за халогените си ги имам четирте пина, само релето е махнато от джамбазите от които съм купил колата. До колкото се разрових /доста почетох всички теми предварително/ по ел. схемите мястото на това реле е на номер 5 в кутията с бушоните и релетата в двигателният отсек . В моя случай стойката за релето си стой и отдолу се виждат пинчетата- пет под формата на кръст ,но релето го няма. В магазините за "авточасти"-/провинциалните/ не могат да го намерят, и ми дават някакви подобни, но знам че на всяко реле вътре схемата е различна и затова не ми се рискува и моля за помощ. Благодаря ви предварително!!!!!

ЖЕНА БЕЗ ЦИЦИ Е КАТО СЕЛО БЕЗ НАЧАЛНО УЧИЛИЩЕ-НЯМА ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНЕШ !

- русиабн
- младши ентусиаст
-
Re: Питане относно релто за халогенни фарове
Колеги какво става, толкова ли на никой не му се вдига капака на колата
Цял ден се ровя отново и мисля, че релето което ми трябва е с номер 6138353447. Кажете поне дали е това, и има ли заместител т.е не оригинално, защото проверих в "ДАРУКАР" и го няма налично, а и цената мисля, че не си заслужава?

- Ta4kata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36 и Мерцедес S КЛАСА
- Мечтае да кара: РЕТРО автомобил
Колега ако кажеш кое е точно къде се намира ще проверя и без това имам една камара резервни са ми дали ще ти подаря релето но трябва да се обедя че го имам !
Поздрави! Ако нещо пиши на лични .
Поздрави! Ако нещо пиши на лични .
- dicho0o
- младши ентусиаст
-
- Кара: E91 LCI/е36 дрифтачка
Колега релето ти е най-обикновено реле,мисля че е с нормално отворени пинове.Има тема на колегата metodi80 там е описано всичко от-до как се прокарва инсталация на халогените,на мен лично много ми помогна!
viewtopic.php?p=1396728#1396728 ето темата на Методи,прочети и ще разбереш какво реле ти трябва или го питай оригиналното с какви пинове е-нормално отворени или затворени,но мисля че са отворени!Попринцип всички релета са еднакви,имат си по четири крачета,дори мисля че и номерчетата им са еднакви,не е голяма философия,почти всякакво става
viewtopic.php?p=1396728#1396728 ето темата на Методи,прочети и ще разбереш какво реле ти трябва или го питай оригиналното с какви пинове е-нормално отворени или затворени,но мисля че са отворени!Попринцип всички релета са еднакви,имат си по четири крачета,дори мисля че и номерчетата им са еднакви,не е голяма философия,почти всякакво става

- agent smit
- младши ентусиаст
-
- русиабн
- младши ентусиаст
-
Колеги,
благодаря много на отзовалите се , намерих релето от колега от форума, което е май най-добрият вариант въпреки, че е втора ръка
Нали все пак е "сименс" 
благодаря много на отзовалите се , намерих релето от колега от форума, което е май най-добрият вариант въпреки, че е втора ръка

6 мнения
• Страница 1 от 1