потенциометар за педала на газта на м51б25
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- niko_georgiev851
- Потребител
-
- Кара: BMW 325tds
потенциометар за педала на газта на м51б25
Колеги,искам да попитам дали някои знае,дали потенциометара на педала на газта подлежи на някакъв вид ремонт,защото,моя ми прави постоянно мизерии,като давам газ до 1100 и 1500 обр.като стигне тези обороти става така,че все едно и отнемам газта,апък е натиснат,и ми се получава едно придарпване,ако не се ремонтира,кажете каде,колко струва втора рака,или ако има някои от сф.да го взема,сащо ме интересува колко струва ръчката за автопилота от дизелак,благодаря на одзовалите се
Re: потенциометар за педала на газта на м51б25
niko_georgiev851 написа:Колеги,искам да попитам дали някои знае,дали потенциометара на педала на газта подлежи на някакъв вид ремонт,защото,моя ми прави постоянно мизерии,като давам газ до 1100 и 1500 обр.като стигне тези обороти става така,че все едно и отнемам газта,апък е натиснат,и ми се получава едно придарпване,ако не се ремонтира,кажете каде,колко струва втора рака,или ако има някои от сф.да го взема,сащо ме интересува колко струва ръчката за автопилота от дизелак,благодаря на одзовалите се
Не се ремонтира ама може да се замери и да се прецени дали става или не. И как постави така сигурно диагнозата . Попрегледай все пак кабелите снопа дет излиза от него и зачисти буксата му със спрейче . Другото е ГНП .
- niko_georgiev851
- Потребител
-
- Кара: BMW 325tds
колега,така мисля,защото гнп е обслужено и направено както трябва да е и само това остава като предполагаем виновник,но все пак щте се вслушам в савета ти,благодаря ти
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
Акселератора ,излиза на диагностика ,като грешки без проблем.Без да го откачаш ,на контакт ,колата включена на диагностика.Там гледаш педала в проценти и преценяваш.Трудно повреждаща се част е ,и надали ще ти искат повече от 50 лв за 2-ра употреба.
Но сьм склонен да мисля като Владо,че проблема е в ТПС-а на помпата.
Но сьм склонен да мисля като Владо,че проблема е в ТПС-а на помпата.
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Замери го има теми във форума!мери на буксата дали плавно се изменя съпротивлението му!Ако прекъсва някъде или се мени в големи граници е аут!
5 мнения
• Страница 1 от 1