Прекъсване и променливи обороти

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар

Прекъсване и променливи обороти

Мнение от Mr.Gaga » 05 Яну 2012, 15:34

Пичове,имам един проблем.Колата много взе да прекъсва,особено на газ.С газов инджекцион съм на Е36 1,8.Има променливи обороти м/у 500 и 1500.Един приятел имаше същия проблем и смени дебитомер, ламбда сонда, кабели и накрая се оказа,че е гърне.Ако някой е знае от какво може да е,моля да помогне.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Прекъсване и променливи обороти

Мнение от PREDATOR_318is » 05 Яну 2012, 17:10

Mr.Gaga написа:Един приятел имаше същия проблем и смени дебитомер, ламбда сонда, кабели и накрая се оказа,че е гърне.Ако някой е знае от какво може да е,моля да помогне.

Ето ти дозина вероятни причини. Иди на диагностика и след това колегите ще варят бобец.

Погледни все пак гофрирания маркуч да не е сцепен и да дърпа въздух от някаде.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw e39
Мечтае да кара: Bmw е38

Мнение от patkana1 » 05 Яну 2012, 19:38

PREDATOR_318is написа:
Mr.Gaga написа:Един приятел имаше същия проблем и смени дебитомер, ламбда сонда, кабели и накрая се оказа,че е гърне.Ако някой е знае от какво може да е,моля да помогне.

Ето ти дозина вероятни причини. Иди на диагностика и след това колегите ще варят бобец.

Най вероятно от този маркуч ще е,аз имах същия проблем само че на бензин още като беше,по същия начин играеха оборотите м/у 500 и 1500,другия проблем беше маркуча за маслена вентилация,ако са скъсани ти дърпат въздух и от там оборотите играят,гофрирания маркуч отиди да ти го залепят да не даваш пари,а маркуча за маслената вентилация,не си земай оригинален щото е 50-60 лв,взе ми си от някой магазин за маркучи същия-към 25лв..успех :yes:

Потребител
Аватар
Кара: На червено

Мнение от zlatan_yovchev » 12 Яну 2012, 19:27

patkana1 написа:
PREDATOR_318is написа:

Най вероятно от този маркуч ще е,аз имах същия проблем само че на бензин още като беше,по същия начин играеха оборотите м/у 500 и 1500,другия проблем беше маркуча за маслена вентилация,ако са скъсани ти дърпат въздух и от там оборотите играят,гофрирания маркуч отиди да ти го залепят да не даваш пари,а маркуча за маслената вентилация,не си земай оригинален щото е 50-60 лв,взе ми си от някой магазин за маркучи същия-към 25лв..успех :yes:

А ако не е от тея маркучи?? :help:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от patkana1 » 13 Яну 2012, 21:31

Никва идея :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от zlatan_yovchev » 13 Яну 2012, 21:41

И аз го имам тоя проблем,но маи ще излезе дебитомера! :yes:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е91
Мечтае да кара: М5

Мнение от vene5 » 14 Яну 2012, 10:22

провери регулатора на бензина, който се намира фронтално на рейката. Ако е заминал започва да пуска бензин и колата се дави, само на високи обороти се оправя защото го изгаря.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от patkana1 » 14 Яну 2012, 12:31

zlatan_yovchev написа:И аз го имам тоя проблем,но маи ще излезе дебитомера! :yes:

Може и това да е да... :dunno:

Потребител
Аватар

Мнение от zlatan_yovchev » 14 Яну 2012, 15:07

vene5 написа:провери регулатора на бензина, който се намира фронтално на рейката. Ако е заминал започва да пуска бензин и колата се дави, само на високи обороти се оправя защото го изгаря.

на високи обороти ми забива муцуната!като и дам газ да я изфорсирам и са стряска и забива муцуната.... :no:
Изображение

Назад към E36