Датчик -проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- ivanov_tds
- кандидат ентусиаст
-
Датчик -проблем
Здравей те колеги искам да попитам дали може от тозо датчик на снимката колата да забива както върви и като превключа на по-малка предавка и оборотите на двигателя се вдиднат принудително и се отпушва и си тръгва нормално но след известно време пак го прави тоя номер да забие и да не иска да върви. на диагностиката показва грешка в този датчик. мерси предварително за помоща.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последна промяна ivanov_tds на 18 Окт 2011, 19:50, променена общо 1 път
- ZLATIST
- младши ентусиаст
-
- Кара: е36 323i coupe 98'
- Мечтае да кара: e36 ///M3 evo GT
- Детайли за колата: Avusblau Metallic
Re: Датчик температура на въздуха-проблем
Ами щом и на диагностиката ти дава грешка сигурно е от него
нали компа от него черпи информация за горивната смес.
ПП:Както си задал темата излиза,че имаш проблем с датчика за външната температура

ПП:Както си задал темата излиза,че имаш проблем с датчика за външната температура

- em1l
- младши ентусиаст
-
- Кара: Го на Ракйя
- Мечтае да кара: на ракия и да си разреждам с вода или бърза HONDA
Колега като си купих колата си я карах 2 месеца и се качих в друго 318тдс.След като го карах мислех че е чипосано
. Вървеше 2 пъти повече от мойта.Направих диагностика при VRPerformance каза ми че датчика е изгорял или са се окасили кабелите и колата ми работи в авариен режим.След оправата на датчика колата ми тръгна да върви и да се чува и турбото даже.Преди това не го бях чувал като надува.Та виж си оправи датчика.И може да не е от датчика а някаде по инсталацията да са се прекъснали кабелите.
Успех
ПП Този датчик мисля че следи температурата на нагнетения въздух мисля
.Оправи си заглавието че не се разбира какъф ти е проблема.

Успех
ПП Този датчик мисля че следи температурата на нагнетения въздух мисля

- ivanov_tds
- кандидат ентусиаст
-
на диагностиката ми казаха че на 13 и 20 крак на компа да замеря кабелите да ама само единия е на компа другия е на буксите до бушонерта и разпилях цялата инсталация докато ги открия каде са но кабелите се оказаха здрави, а датчика на омове показа някакви стоиности
Re: Датчик -проблем
А сигурни ли сте, че има проблем в този датчик или тази грешка е стара и да си седи там от преди например. На живи данни какви стойности дава този датчик?
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Re: Датчик -проблем
Пич мери кабелите.После вземи се смени датчика не е милиони около 50 лв е от оригинален дилър.А мисля,че мове да се намери и за доста по-малко пари!
И да наистина колата,не върви без него!!!
Най-простия пример.Слез откачи го,арай.После закачи въпросния датчик и вив дали има разлика,ако не сменяй.
И да наистина колата,не върви без него!!!

Най-простия пример.Слез откачи го,арай.После закачи въпросния датчик и вив дали има разлика,ако не сменяй.

7 мнения
• Страница 1 от 1