странен проблем
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- diqn_bs
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW-to nastrani
странен проблем
здр колеги имам мн странен проблем със моита колица.така колата е м50б20 без ванос така сега проблема значи неска тръгвам от вкъщи карам карам и спирам на едно кръстовище тръгвам и колата почна да прекъсва губи обороти неможи да се изсфорсира давам газ а оборотите едвам прекъсват невърви изобщо така спрях огасих колата запалих я пак пак така имаше леко прекъсване давам и гас неможи да се исфорсира до прекъсвач пълна газ и давам стига до 5900 оборота и ще кажеш че влиза в прекъсвач така поопраи се колата тругнах карах известно време и намалям на един легнал полицаи и пак същия проблем прекъсване неможи да си исфорсира нищо и огасих я обадих се на един пр доиде и ме дръпна до вкъщи .пробвах да я запаля запали никакъв проблем влизаше си в прекъсвач никав проблем и я оставих сега и утре ще я пробвам пак.някои ако може да помогне да казва.
Re: странен проблем
провери си бензиновата помпа и може и клапанчето на рейката може да се прецакала мембранката!
- diqn_bs
- младши ентусиаст
-
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Ти първо си виж свещите и кабелите ,бубините също .... щом колата прекъсва , първото нещо , което се гледа са баш те тия неща ..... А пък и днеска цял ден вали яко дъжд , виж да не се е намокрила буксата на ламбда сондата или ако имаш скапана изолация на датчика на колянови вал и е влязла вода , също може да доведе до това поведение ... а чак след това гледай бензинови помпо и т.н. (то ако помпата си е тръгнала изобщо няма да можеш да запалиш ...)
- diqn_bs
- младши ентусиаст
-
дам ама тук в бургас неска неваля и кабелите и свещите са много добре друг пут никога не ми е правела такув проблем.
diqn_bs написа:дам ама тук в бургас неска неваля и кабелите и свещите са много добре друг пут никога не ми е правела такув проблем.
Бате, винаги има първи път.
И това че друг път не го е правила, не значи че сега няма да го прави. Послушай колегите провери си кабели, свещи и т.н. От това няма да те заболи.
Провери свещи кабели и ако несе оправи пробваи със друг дебитомер защото като откачиш буксата на дебитомера точно така почва да прави това ме накланя на мисълта че може дебитомера да прави мизерии
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Колега, мотора М50 може би и М52 страда от 1 болежка, а именно: масло в гнездото на свещите, пустите гарнитури прегарят от температурата на мотора и пропускат масло, което не му е там мястото. Появява се загуба на мощ, не иска да върви, странен празен ход при изрядна всукателна система и други неща.
- bmw55
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330xd && 525d
- Мечтае да кара: В европейска България
Колега бензина да не ти е 50 на 50 бензин вода
Че като сипах от някакъв ШЕЛ ми даде разход 25 на 100 и мощ от 25 коня
Да не ти е скапано горивото!

Че като сипах от някакъв ШЕЛ ми даде разход 25 на 100 и мощ от 25 коня

Да не ти е скапано горивото!
Бъди честен пък да става квото ще
diqn_bs написа:какво да и проверя на бензиновата помпа
можеш да провериш какъв дебит дава.може да неи стига горивото.
Колега при мен проблема беше от датчика на разпределителния вал. Пробвай с диагностика дали няма да покаже нещо. Има много хубава тема в полезни. http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=126046
Дано го оправиш максимално бързо, че този проблем е голяма мъка.
Дано го оправиш максимално бързо, че този проблем е голяма мъка.
На моята кола M40 са съвсем същите неща като на твоята даже по някога когато и давам эор така пакта че от аспуха иэлиэа огън онэи ден минах на диагностика и ламбдата покаэа че работи работи неравномерно сега ще я сменям преди мислех че е от свещите някои пат палеше от 10-то вартене когато е эагряла смених ги сега патка само ако има много эор
12 мнения
• Страница 1 от 1