рециклиране на рейка ! (търся НЕНО от СТАРА ЗАГОРА) !!!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е46 sedan 2.0D
- Мечтае да кара: e46 M3
рециклиране на рейка ! (търся НЕНО от СТАРА ЗАГОРА) !!!!!
здравейте колеги днес си поръчах външен и вътрешен накрайник за рейката че нещо мойте бяха здали явно багажа , че голямо тракане , луфт , поднасяне при завой и неравности . И въпроса ми е следния лесно ли се подменят старите с нови и дали е по-добре да ходя в сервиз ,че сам няма да мога да се справя и необходими ли са някой по специфични инструменти за тази манипулация. И горе долу ( знам че навсякъде е различно ) какви парички взимат за смяната на 2 външни и 2 вътрешни накрайника ?
мерси за отзивите биле те и леко подигравателни , негативни и надявам се и положителни .
мерси за отзивите биле те и леко подигравателни , негативни и надявам се и положителни .
Последна промяна hip_hop_joe на 21 Окт 2009, 16:48, променена общо 1 път

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: рециклиране на рейка !
hip_hop_joe написа:здравейте колеги днес си поръчах външен и вътрешен накрайник за рейката че нещо мойте бяха здали явно багажа , че голямо тракане , луфт , поднасяне при завой и неравности . И въпроса ми е следния лесно ли се подменят старите с нови и дали е по-добре да ходя в сервиз ,че сам няма да мога да се справя и необходими ли са някой по специфични инструменти за тази манипулация. И горе долу ( знам че навсякъде е различно ) какви парички взимат за смяната на 2 външни и 2 вътрешни накрайника ?
Накрайницте се сменят лесно , не са необходими никакви по-специфични инструменти (ако разполагаш с разните ключове , тресчотки , вложки и т.н ... "стандартно" гедоре ако имаш , то можеш да си ги смениш и сам накрайниците...). Ако не си пипал никога по ходовата част на автомобила и изобщо ако никога не си пипал да ремонтираш , то по-добре иди на майстор...
- emiche
- младши ентусиаст
-
- Кара: го шано
- Мечтае да кара: още по-шано
- Детайли за колата: Излъскан сток
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
Re: рециклиране на рейка !
проблема е че не разполагам с много инструменти и почти ми е ясно какво ще стане ще излязат 1-2 нестандартни номера на клучове и т.н.
колеги имам молба към всички от СТАРА ЗАГОРА моя майстор който само той пара по колата нещо си е сменил номера и немога се сваржа с него че е в нов сервиз моля който познава момчето да ми пише едно коментарче.
момчето се казва НЕНО работеше преди в с.Хрищени в сладовата им база и се занимава само с бмв-та и доста си разбира от работата.
благодаря ви предварително .
колеги имам молба към всички от СТАРА ЗАГОРА моя майстор който само той пара по колата нещо си е сменил номера и немога се сваржа с него че е в нов сервиз моля който познава момчето да ми пише едно коментарче.
момчето се казва НЕНО работеше преди в с.Хрищени в сладовата им база и се занимава само с бмв-та и доста си разбира от работата.
благодаря ви предварително .

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Re: рециклиране на рейка ! (търся НЕНО от СТАРА ЗАГОРА) !!!!!
Колега , само да вметна, че името на темата ти не съответства на въпроса ти ... в смисъл в случая въпроса ти няма нищо общо с рециклиране на рейка ... та ако сметнеш за необходимо , промени името ... примерно " смяна на накрайници " или нещо от сорта ...
- hip_hop_joe
- кандидат ентусиаст
-
Re: рециклиране на рейка ! (търся НЕНО от СТАРА ЗАГОРА) !!!!!
мерси за вмятането накрайнице са сменени всичко е 6 + темата може да се заклучва намерих си и телефона на НЕНО
момче от форума са отзова за което му благодаря искрено темата може да се заклучва
момче от форума са отзова за което му благодаря искрено темата може да се заклучва

6 мнения
• Страница 1 от 1