Странни проблеми - бушони?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Странни проблеми - бушони?

Мнение от fortune » 28 Фев 2005, 20:19

Става дума за Е36 на един познат. Преди седмица, две му загасна алармата и повече не тръгна, малко след това и халогените, а сега сутрин, когато е по-студено прозорците му се отварят чак като позагрее колата. Може ли да има някаква защита освен онази с копчето. Някой има ли идея къде можем да намерим схема с номерацията на бушоните кой номер за какво се използва, защото написаната на капака е на италиански... И въобще някакви идеи, какво може да е и как да се фиксира. Колата седи навън. Предварителни благодарности :)
човек се учи докато е жив...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 01 Мар 2005, 16:17

Никой ли няма идея? Да знаете поне откъде мога да намеря схема с това кой бушон за какво е? Някой би ли могъл да снима капака на кутията си, където е обяснено!?!? Благодаря.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от BAYRON » 01 Мар 2005, 19:10

Добре де някой бушон ли е изгорял, ако е така кажи ми номера и ще го погледна на моята,че в момента не се сещам къде я има схемата
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Ледения
Аватар
Кара: Е60 535d
Мечтае да кара: из Las Vegas!

Мнение от ICE » 01 Мар 2005, 19:46

fortune написа:Никой ли няма идея? Да знаете поне откъде мога да намеря схема с това кой бушон за какво е? Някой би ли могъл да снима капака на кутията си, където е обяснено!?!? Благодаря.

Давай го на италиански, ще ти го преведа (поне ще се опитам, щото всичко свързано със свалката на една мадама го знам на италиано, ама технически.... :dunno: ).
Майтапче, давай го!!! ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 02 Мар 2005, 15:16

Има голяма вероятност да няма изгорели бушони или релета и въпреки това проблема да си седи. Като съвет, който мога да дам е да намерите алармаджия, да го заведете на мястото или да закарате колата, а това най-добре е да стане там където си е слагал 4овека алармата (разбира се ако той си я е слагал), защото според мен е дала фира нещо алармата и става патакламата. Ако не я е слагал той, просто проу4ете каква е марката на алармата и се поинтересувайте къде поддържат такива. Искам да ви кажа, 4е по4ти вси4ки алармаджий разбират от токове по колите и ако има нещо, което да не е от алармата, може би биха разбрали, но аз си мисля, 4е е от там. Надявам се да съм бил макар и малко полезен. Успех.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от fortune » 21 Мар 2005, 22:10

Само да кажа, че алармата се оправи като ч рестартирахме :mhihi: Сигурно използва Windows :) А за халогените се оказа, че копчето е проблема. Благодаря на всички ;)

Назад към E36