Тампони от Нилатрон GS
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Тампони от Нилатрон GS
Свалих задния мост на земята да видя какво е положението, че "нещо" поклопва и какво да видя - тампоните на задните носачи се разпачетосали
, викам си нормално е...
Обаче на гениалния ми ум дойде мисълта, че НОВИ гумени ще ги сполети същата съдба след известно време каране по нашите ненормално добри пътища, особенно тук-там на врати та реших, че ще се търси алтернатива. След бърза справка с Гугъл и офф-роудаджийските форуми видях, че някой са си направили тампони от Нилатрон GS. Та ще пробвам и аз.
Въпросното "нещо" го има в http://www.oblicos.com/ - около 30лв/кг. Седалището им е във офис сградата на Юнг на Ботевградско шосе, поне там беше преди 3-4 години, когато съм ходил за последно при тях.
Та тия дни ще мина да си закупя известно количество Нилатронче и ще го врътна на струга, да видим какви ще са резултатите.
Ще пусна и снимки с готовия продукт.
И още нещо относно прочутия Полиуретан.

Обаче на гениалния ми ум дойде мисълта, че НОВИ гумени ще ги сполети същата съдба след известно време каране по нашите ненормално добри пътища, особенно тук-там на врати та реших, че ще се търси алтернатива. След бърза справка с Гугъл и офф-роудаджийските форуми видях, че някой са си направили тампони от Нилатрон GS. Та ще пробвам и аз.
Въпросното "нещо" го има в http://www.oblicos.com/ - около 30лв/кг. Седалището им е във офис сградата на Юнг на Ботевградско шосе, поне там беше преди 3-4 години, когато съм ходил за последно при тях.
Та тия дни ще мина да си закупя известно количество Нилатронче и ще го врътна на струга, да видим какви ще са резултатите.

Ще пусна и снимки с готовия продукт.
И още нещо относно прочутия Полиуретан.
Тошо от офф-роуд.бг написа:А що искаш да е полиуретан ? Еластомерите биват термореактивни /каучук/ и термоактивни / примерно полиуретанът/.
Вторите имат така наречената остатъчна деформация,тоест са "твърди течности" .И пак тоест променят се под натиск с времето,текат .
Дано да си ме разбрал.Делят се на твърдости ,колкото по твърд,толкова по малко е остатъчната деформация, но пък няма да ти демпферира добре.Аз бих избрал каучука и бих си карал като пич
Освен това каучука се формува по просто,за Еластолана на Еластогран ти трябва шприц и въобще сватба е.А "булката" не си заслужава според мен.
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Интересно...
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
- MOGY
- Obergruppenführer
-
- Кара: Е 36

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
100% етнически НЕ толерантен!
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
150лв. = 30см Фи110 - Полиуретан!
според мен тези прекалиха с цената
а пък след кратка консултация с шефчето разбрах, че Нилатрона не става, защото не поддава въобще за разлика от Полиуретана.

според мен тези прекалиха с цената
а пък след кратка консултация с шефчето разбрах, че Нилатрона не става, защото не поддава въобще за разлика от Полиуретана.

You said: "Time will change!" What if it changes you?
5 мнения
• Страница 1 от 1