Калъфки за седалки - откъде?

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Калъфки за седалки - откъде?

Мнение от jk » 27 Юли 2009, 0:20

Някой може ли да сподели да си е намирал (или дали знае къде има) калъфки за седалките за Е36 (купе). Навсякъде където гледах има някакви за всички видове коли (или почти всички де). Не съм с претенции просто искам нещо дето ще пасне добре.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от fedoracore » 27 Юли 2009, 8:49

квито и да сложиш ,става циганиика
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 27 Юли 2009, 9:52

fedoracore написа:квито и да сложиш ,става циганиика

А по хубаво ли е да се наклепе тапицерията или да се накъса (особено ако често се возят хора в колата). Колега , калъфки за седалки се продават в разните Автомании и магазини за аксесоари. (Погледни в галерията ми с какви съм , аз съм ги купил от Автомания...). Само дето не съм сигурен , че темата е за тук ... :roll:
Последна промяна metodi80 на 27 Юли 2009, 9:54, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от malibolja » 27 Юли 2009, 9:52

Пробвай при Митака http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... p?t=102390 Има всякакви видове и ако си поиграеш да откачиш корите на седалките става почти като оригинално.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 27 Юли 2009, 10:31

metodi80 написа:

А по хубаво ли е да се наклепе тапицерията или да се накъса (особено ако често се возят хора в колата). Колега , калъфки за седалки се продават в разните Автомании и магазини за аксесоари. (Погледни в галерията ми с какви съм , аз съм ги купил от Автомания...). Само дето не съм сигурен , че темата е за тук ... :roll:

еми не е хубаво,но все си мислех,че това с калъвките беше до ерата на кадетите и голф2,не се излагаите отделете някои лев и при авто тапицер и да го направи като белите хора, няма кво да се излгате като семкаджии с тея калъвки

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39

Мнение от Mitaka85 » 27 Юли 2009, 11:02

+1

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 27 Юли 2009, 11:07

Димитровград на пазара на колите в неделя!Има всякакви цигании!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Мнение от barty » 27 Юли 2009, 11:27

kiko написа:
metodi80 написа:

еми не е хубаво,но все си мислех,че това с калъвките беше до ерата на кадетите и голф2,не се излагаите отделете някои лев и при авто тапицер и да го направи като белите хора, няма кво да се излгате като семкаджии с тея калъвки

;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: бавара

Мнение от Игнатов » 27 Юли 2009, 15:21

kiko написа:еми не е хубаво,но все си мислех,че това с калъвките беше до ерата на кадетите и голф2,не се излагаите отделете някои лев и при авто тапицер и да го направи като белите хора, няма кво да се излгате като семкаджии с тея калъвки

що бе колега, едно време (и то не толкова отдавна) си беше много модерно да караш кадет или голф2................. и на Е36-ците ще им дойде времето ................. след най-много 4 години (може и по-малко) само "семкаджии"-те ще ги карат............това е положението...... тъй че колега, като не ти се дават пари слагай една тапицерия и да не ти дреме - тая кола,предполагам, няма цял живот да я караш 8)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36...
Мечтае да кара: first of all - black M5

Мнение от voobs » 27 Юли 2009, 16:48

fedoracore написа:
квито и да сложиш ,става циганиика

+1

И от мен +1... :dunno: (подкрепям колегата с 3 ръце) :)
Иначе да, ще запазят от още по голямо захабяване.. ама за къде да ги пазищ, щом са и захабени... въпрос на гледна точка :)
Колега взимай най- евтините като временннннно решение и полека лека като им дойде времето претапицирай..
А има и не чак толкова захабени кожени салони на старо като решение..
Поздрави :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 27 Юли 2009, 17:49

kiko написа: няма кво да се излгате като семкаджии с тея калъвки

Тапицерията ми е в отлично състояние , колата си я поддържам в завидно чисто и изрядно състояние - за всичките ми приятели и познати е еталон за автомобил!!! А това , че съм решил да сложа калъфки на седалките е решение повлияно от други фактори , които не смятам , че тябва да коментирам ..... Факта , че на седалките ми има калъфки не ме прави "семкаджия" или какъвто и да било , както и другите колеги , които са с такива , защото не се знае кой е по-голям "семкаджия"..... Не е лошо да се примени начина ти на изразяване - особено когато касае други хора и тези хора не ги познаваш ....
Извинявам се за офтопика , но като гледам не само моят пост е извън темата !!! Колегата пита от къде да си намери , а не за или против... !!! И не виждам защо трябва да се правиме на турбо-гъзари....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 27 Юли 2009, 17:58

Наистина познавам много стойностни и успели хора с много хубави коли който са със такива облечки по седалките така че мисля темата я изчерпахме и трябва ключ,няма смисъл от определения и обиди!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 27 Юли 2009, 18:01

Nukem написа:Наистина познавам много стойностни и успели хора с много хубави коли който са със такива облечки по седалките така че мисля темата я изчерпахме и трябва ключ,няма смисъл от определения и обиди!

:yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M52B20TU '00 Shadowline
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от darko1 » 27 Юли 2009, 18:06

metodi80 написа:
Nukem написа:Наистина познавам много стойностни и успели хора с много хубави коли който са със такива облечки по седалките така че мисля темата я изчерпахме и трябва ключ,няма смисъл от определения и обиди!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36...
Мечтае да кара: first of all - black M5

Мнение от voobs » 27 Юли 2009, 18:29

:yes: да, това неможе да е определящ фактор какъв е човека..

между другото на колегата metodi80 седалките не изглеждат зле.. жалко, че не се виждат целите, че ми стана интересно...
да качи една снимка ако е ентусиаст 8)

:OT: Мето, колега много си запълнил седалката с тоя гръб ( не че е лошо напротив! :) :) ) :OT: нищо неможах да видя :yes:

Следваща

Назад към E36