проблем с централно заключване Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
проблем с централно заключване Е36
търся опростена схема на централно заключване за Е36-не ми работи цз на задна лява врата,свалих корите ,не можах да открия машинката,но имаше букса която е разкачена и кабелите отиваха към механизма за заключване но до там не мога да бръкна,а имаше още една букса с два кабела която влиза в някякъв елемент който е закрепен за вратата с две рапидки и се намира точно до дръжката за отваряне на вратата-за какво служи знае ли някой
Последна промяна baitun на 14 Апр 2009, 14:47, променена общо 1 път
- Nik4oZ
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 Coupe Hellrot
кажи кфо искаш ? и какво точно се опитваш да направиш за да може да ти помогне някои . аз лично нищо неразбрах
Lurking in the shadows
- baitun
- ентусиаст
-
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Ето тази тема е твоята http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=67724baitun написа:къде точно се намира машинката за цз и как се вади или схема на свързване

- baitun
- ентусиаст
-
мерси за линка -гледах го,ползвах и търсачката,но нищо конкретно-тази машинка на заключалката(скобата) на вратата ли е монтирана.Не че няма да я разкостя след малко цялата врата и ще разбера за какво иде реч ,но мястото е трудно достъпно
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Това е от същата темаbaitun написа:тази машинка на заключалката(скобата) на вратата ли е монтирана.

Машинката която е на снимките се намира под едно черно,пластмасово капаче.То се захваща към механизма на вратата с 2 щифта.С тънка отвертка трябва да бръкнеш м/у капачето и щифтовете и да го повдигнеш нагоре...Механизма на вратата се развива от болтовете при тая операция за да имаш достъп,но да го извадя без по голямо разглобяване така и не успях...
- baitun
- ентусиаст
-
- baitun
- ентусиаст
-
разкостих го ,стига напрежение до буксата,моторчето върти ,но имам чувството ,че нещо липсва-на линка със снимките има малка разлика с моята машинка и най-вече в бялото капаче където има и пружина, а при мен капачето е черно и нямам такава пружина-само пласмаса,а според мен трябва да има пружинка някъде,защото от време на време лостчето на тая пласмаса не се движи
- Neeky
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: го на М3мицин
- Мечтае да кара: Е36 М3
колега, ако ти е седан бимата провери кабелите който влизат в багажника през лявата панта защото на моето бяха се скъсали и също не ми бачкаше централното на лявата врата.Махнах гумата която ги покрива и видях че са скъсани някои от тях и дават накъсо.Малко термошлаух и сичко е ток.Провери и бушоните защото при мене беше изгорял един.
- baitun
- ентусиаст
-
Благодаря на всички за мненията,от машинката се оказа проблема-въпреки ,че стигаше напрежение до нея и ел.моторчето работеше се оказа,че явно лисва някаква пружинка защото взех машинка втора употреба и при нея се чува щракване -и пласмасовото жлебче натиска микропревключвателя, а при моята машинка го нямаше този ефект.
Сега само се чудя как ще го сложа обратно-1 час се борих и не успях ,но утре ще му видя сметката-или то на мене.
Сега само се чудя как ще го сложа обратно-1 час се борих и не успях ,но утре ще му видя сметката-или то на мене.
- baitun
- ентусиаст
-
Разказа ми се играта ,но го оправих-проблема се оказа в машинката на централното,въпреки ,че и старото моторче въртеше.Слагането на самата машинка е доста трудоемка работа.Моля за заключване на темата и благодаря на всички които дадоха мнение и помощ.
11 мнения
• Страница 1 от 1