ло6о ли е за двигателя да влиза в регулатор
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ivan mitev
- Потребител
-
ло6о ли е за двигателя да влиза в регулатор
здравеите по принцип мисля 4е бмвето има издражлив двигател питам дали е ло6о за двигателя да влиза в регулатор за6тото прецаках ве4е един двигател клапана влезна в двигателя 6тото някои пат се изсилвам и забравям да сменя или като я вартя на петаи удря регулатора абе искам да питам дали това мо6е да прецака не6то
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
прави си кефа но в рамките на възможното, все пак това е машина колега и като всяка такава се чупи ако работи в натоварен режим продължително време, нека и колегите се изкажат

- Makarov 2
- младши ентусиаст
-
Kambe написа:прави си кефа но в рамките на възможното, все пак това е машина колега и като всяка такава се чупи ако работи в натоварен режим продължително време, нека и колегите се изкажат

- man4ev
- кандидат ентусиаст
-
Kambe написа:прави си кефа но в рамките на възможното, все пак това е машина колега и като всяка такава се чупи ако работи в натоварен режим продължително време, нека и колегите се изкажат

Мore pride to building an engine than to swap a better one!
натискай газта с малко мярка бре човек, освен ако колата не ти е за една седмица....................а в едно ръковоство бях чел че е вредно за мотора да караш под 2000об., ...................аз мойта по принцип я пазя, ама откъде да знам как са я юркали швабите 15г. по тяхните аутобани, където общо взето ако караш под 120 пречиш на движението......тъй че газ, ама умната!!!
5 мнения
• Страница 1 от 1