Проблем с кората на вратата
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
Проблем с кората на вратата
Здравейте, колеги. От седмица карам Е36. Като го взех беше с откачен носач на ел.прозореца на шофьорската врата. Като го оправихме, след като сложихме кората (която беше лепната със силикон), се оказа, че някои от щипките са счупени, а горната линия, на която се закача кората, само бележи присъствие. Та въпросът ми е: какво да направя, за да укрепя пустата кора? Да я лепна ли отново със силикон или да потърся направо нова кора? Или ако някой има по-добра идея, нека сподели. И ако някой може да ме ориентира горе-долу какво ще ми струва една нова кора със щипките, също ще ми е от полза.
Вижда се че съм объркан, моля за съвети и помощ. Благодаря предварително.
Вижда се че съм объркан, моля за съвети и помощ. Благодаря предварително.
Най-доброто което можеш да направиш е да си купиш нови щипки(те са точно 9 на врата) и да залепиш горната част на кората към линията. За целта си вземи наистина хубаво лепило и при слагането на самата кора на вратата бъди по-внимателен, за да не щупиш щипките. Потърси на търсачката има мн добре направена тема за това!!!
- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
- belial
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 320
и нова кора да си вземеш не се знае колко читава ще е, така че най-добре си вземи щипки както ти казват колегите и някакво хубаво лепило или силикон. само като ги лепиш гледай да е някъде на топло, че от студеното няма да може да стегне лепилото.
- MasterRalf
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36 318ti
- Мечтае да кара: BMW M3 G-Power Hurricane
6 мнения
• Страница 1 от 1