inspection-a не свети
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
inspection-a не свети
...еми до вчера си светеше и инспекшъна и чертичките под него,но свалихме таблото да му сложим лампички на километража,че всички бяха изгорели.Всико много хубаво светна,ама инспекшъна и чертичките се загубиха нещо.Лампичките са здрави.
Гледах и други теми,за някакви батерийки.Възможно ли е да е от тях

Гледах и други теми,за някакви батерийки.Възможно ли е да е от тях

ре
ами осветлението за инспекциона е с отделна лампа ,явно е разместена или изгоряла ..с бяла фасунга и е по -мощна от другите.
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
NEDQLKO написа:Makarov 2 написа:
има ли варянт със някакъв уред да се провери буксата която е за скоростометъра,дали подава ток или каквото е там?
![]()
![]()
Уреда се нарича мултицет, продава се дори в магазините за един лев, около 5 лева
dinkomg написа:NEDQLKO написа:Makarov 2 написа:
има ли варянт със някакъв уред да се провери буксата която е за скоростометъра,дали подава ток или каквото е там?
![]()
![]()
Уреда се нарича мултицет
знам как се нарича уреда и го имам,но незнам дали с мултицет може да се провери буксата за скоростомера и ако може точно какво да се прави.Затова казах с някакъв уред

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
100% някоя от буксите не си я сложил правилно
Преди година не помня по къв повод си свалях таблото на 16-ката...в нея има 30 литра бензин..слагам буксите,слагам таблото,въртя ключа и шок..стрелката не мръдна от нулата...айде сваляй пак..махай букси,слагай на ново и всичко си заспа после...тва ти е проблема
Преди година не помня по къв повод си свалях таблото на 16-ката...в нея има 30 литра бензин..слагам буксите,слагам таблото,въртя ключа и шок..стрелката не мръдна от нулата...айде сваляй пак..махай букси,слагай на ново и всичко си заспа после...тва ти е проблема

- djsancho
-
-
- Кара: Куките да го спират !!!
- Мечтае да кара: G - Power M5 Hurricane Rs
Пробвай да си направиш теста на таблото. Ето как става:
Натискаш и задържаш копчето на таблото, след това даваш леко на контакт (май се води 1-ва позиция на ключа). На таблото започва да ти показва разни неща
нато на колко реални км е колата и др работи, които не знам за какво са
След тях самото табло си прави тест, на който виждаш какво работи и какво не. Айде успех!
Натискаш и задържаш копчето на таблото, след това даваш леко на контакт (май се води 1-ва позиция на ключа). На таблото започва да ти показва разни неща

Жената и колата, не си ли въртят г*за - НЕ ГИ ПРИЗНАВАМЕ !!!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
djsancho написа:...
Използвай малко по-често търсачката,че като ти гледам компетенцията,си представям ако някой попита как се сменя ремък какъв акъл ще дадеш...
Я ми кажи колко са ти реалните километри,щото на всички 5 различни комбинации от цифри пише км

- C8699HX
- младши ентусиаст
-
- Кара: от малък
- Мечтае да кара: Безаварийно
///MapTo написа:100% някоя от буксите не си я сложил правилно
Буксите няма как да ги объркаш,защото са 3 и са различни една от друга!Не ти е отчело бензина защото трябва да извадиш ключа от контакта.
От както реших да си оправя осветлението на таблото и на мен спря да ми свети inspection-а,по скоро не че не ми свети а просто съвсем леко свети и едвам се забелязва,може би и при колегата е станало така!Съмнявам се да са изгорели крушки,защото ако не се лъжа това е дигитален дисплей.

значи колата със проблема за която моя прятел пусна тема e мойта ,точно след като сменихме крушките на осветлението се получи това със неработещия инспекшан ,днес пак го отварях и само цифрите на моментния километраж се оправиха и светнаха ярко ама ,нито ми показва колко километра съм изминал нито с колко километра се движа.Вече пробвах табло от ис-ка и работи оборотомера и пак имам същите проблеми.... това ме навежда на мисълта ,че проблема не е във таблото
- King^of^Darknes
- Потребител
-
- Кара: Е61 525i 2004
C8699HX написа:///MapTo написа:100% някоя от буксите не си я сложил правилно
Буксите няма как да ги объркаш,защото са 3 и са различни една от друга!Не ти е отчело бензина защото трябва да извадиш ключа от контакта.
От както реших да си оправя осветлението на таблото и на мен спря да ми свети inspection-а,по скоро не че не ми свети а просто съвсем леко свети и едвам се забелязва,може би и при колегата е станало така!Съмнявам се да са изгорели крушки,защото ако не се лъжа това е дигитален дисплей.
еми да лъжеш се освен че е дигитален дисплеи точно под него има 2 малки крушки като разглобиш таблото на 2 и дисплея е закрепен с една ламаринка варху една висока бяла поставка самата тя е куха вътре и там се намират 2 те крушки но самите крушки може да се сменят без да се цепи таблото и ако питате мен по добре не го и разглабяите освен ако не се налага защото аз разглобих моито да сменя дисплея защото не можеше да разбереш километрите от него не се различаваха циврите от време на време имаше проблясаци но много рядко еми супер внимателно го разглобих и смених макар че самата ламаринка с щипчиците която даржи дисплея се маха много гадно и след смяната нищо не бачка

ба по несмислен пост не съм писал нещо ми става ще си отрежа раката за наказание
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2