3 глупави въпроса :uups:
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- CrUeSpIrIT
- Потребител
-
3 глупави въпроса :uups:

1.Не ми свети габарита на преден десен фар пробвах да го сменя, но нещо не се получава

2.Как се сваля облегалката на задната седалка

3.Как да си търся крушка за лампичката в джапката , тоест за каква крушка да питам, щото като свалих капачето да я погледна тя повече на лампов бушон прилича отколкото ка крушка

Благодаря за отговорите.
If you love something let it go,
If it comes back to you it`s yours.
If It doesn`t , It never was
- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
1. Габаритчето просто го издърпай, не е на винт.
2. Облегалките на седалките се свалят след като махнеш подглавниците и развиеш 2-та винта в основата (мисля, че няма друго, но още не съм го правил лично).
3. Крушката трябва да се погледне. Сменял съм я, но не помня каква е.
2. Облегалките на седалките се свалят след като махнеш подглавниците и развиеш 2-та винта в основата (мисля, че няма друго, но още не съм го правил лично).
3. Крушката трябва да се погледне. Сменял съм я, но не помня каква е.
- CrUeSpIrIT
- Потребител
-
Днес много я ръчках ама винтове не съм видял от лявата страна се открехна (1-2 сантиметра) само с дърпане като седалката, но от дясната страна не иска да излиза. Ръчках от багажника и развих декоративната кора и отзад на ламарината не видях никакви болтове след гъзене
ми направи впечатление че има едни полукръгли неща (не знам как да ги нарека) та те влизат в една цепка на ламарината (и тва ми е извадено от лявата страна а от дясната не е) пробвах с повдигане на горе и тва не стана и се отказах

- xts
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36, E87, F25
Извинявам се, говорех за предните седалки ...PeReZ написа:Колега убеден ли си, че има винтове на задната облегалка ?
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Смело с дърпане се сваля облегалката,има мн изписано,Потърсете.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
1. Не съм с такъв фар, но предполагам се развива малко както си написал и тогава се дърпа, като може при теб да е заяла. Говорим за 1/4 оборот обратно на часовниковата като гледаш тази снимка.
2. Сваляш частта на самата седалка (долната част) с дърпане нагоре и после я вадиш от колата, дръпваш лостчетата на облегалката, за да се откачи и да може да се дръпне напред и търсиш пантите, където е хваната за пода.
3. Kрушката изглежда по този начин, но обикновените са с нажежаема жичка по средата, тази е със светодиоди. Дори и в жигулите ги има тези крушки, така че във всяка АвтоМания ще те разберат. Също можеш да с свалиш крушката и да влезеш с нея в магазина... Не знам защо изобщо ти е проблем това.

2. Сваляш частта на самата седалка (долната част) с дърпане нагоре и после я вадиш от колата, дръпваш лостчетата на облегалката, за да се откачи и да може да се дръпне напред и търсиш пантите, където е хваната за пода.
3. Kрушката изглежда по този начин, но обикновените са с нажежаема жичка по средата, тази е със светодиоди. Дори и в жигулите ги има тези крушки, така че във всяка АвтоМания ще те разберат. Също можеш да с свалиш крушката и да влезеш с нея в магазина... Не знам защо изобщо ти е проблем това.

- CrUeSpIrIT
- Потребител
-
За другото разбрах мерси много на всички за информацията, само за седалката
Колата е Седан става въпрос за задната седалка дъното го свалих с него нямам проблем, аз искам да сваля облегалката за гръб така да се изразя не за врат тях ги свалям също

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
CrUeSpIrIT написа:За другото разбрах мерси много на всички за информацията, само за седалкатаКолата е Седан става въпрос за задната седалка дъното го свалих с него нямам проблем, аз искам да сваля облегалката за гръб така да се изразя не за врат тях ги свалям също
Както ти казаха, хващаш отляво и отдясно горните краища и дърпаш напред, подглавниците не ги пипаш те играят при кората, ако имаш сваляне там.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
liloff написа:Е кво не разбра. Написал съм ти го ясно точно за това, за което питаш.
Облегалката се държи на панти за пода и горе на едни железни колчета. Самата облегалка около подглавниците има 2 брави, които се дърпат, за да освободи горната част на облегалката. Развиваш после пантите от пода и си готов.
Колега,не го заблуждавай

Това ,за което говориш,се отнася за деляща се на 2 части задна седалка.
Има я както при компакт и купе,така и при някои седани.Но той пита
за обикновена седалка на седан.А тя няма панти,нито ключалки.Хваната
е на едни метални "щипки" и излиза само с яко дърпане.
- CrUeSpIrIT
- Потребител
-
Всички задачи са изпълнени всичко стана перфектно.
Благодаря за обясненията, търпението и помощта на всички!

Благодаря за обясненията, търпението и помощта на всички!
14 мнения
• Страница 1 от 1