за масло на двигател
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
за масло на двигател
помогнете смених си маслото и сутрин започнаха да чукат клапаните, кажо масло трябва да си купя че да оправя проблема.
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Кара: Peugeot 307 HDI
ами кажи ти какво си сложил първо... иначе за този мотор мисла че 10W-40 полусинтетика е подходящо, повечето сме с такива, аз лично карам с BMW High Power и съм доволен, нека и други да кажат
- Kambe
- старши ентусиаст
-
- Kambe
- старши ентусиаст
-
а може и по гъсто да трябва... извинявам се не искам да подвеждам никой...ти само сутрин ли тракаш или постоянно при запален матор ?
- Giovanni
- младши ентусиаст
-
е колега може ли такова нещо сега, да сложиш масло и да не знаеш какво е, все едно - "абе нещо ми намирисва салатата на гадно, сложих някакво олио ама какво беше не знам.".
Виж ако някъде ти е останала някоя кутийка от него виж го какво е и сподели с нас. Да ти кажа честно проблема може да не ти е от маслото, може в клапаните да е. Нали знаеш на една машина като я сложиш в по хубав режим на работа тогава най-хубаво се разбира дали има проблем. А ако искаш да сменяш масло пак пиши тука ще ти предложим хубави.
Виж ако някъде ти е останала някоя кутийка от него виж го какво е и сподели с нас. Да ти кажа честно проблема може да не ти е от маслото, може в клапаните да е. Нали знаеш на една машина като я сложиш в по хубав режим на работа тогава най-хубаво се разбира дали има проблем. А ако искаш да сменяш масло пак пиши тука ще ти предложим хубави.

- МРЪСНИЯТ_ХАРИ
- Каобой
-
- Кара: 318
май май няма се оправи само с масло на този етап,ма кой знае
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=68092
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=68092
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
По бързо ще се оправиш ако напишеш в търсачка масло.Отколкото да четеш на всеки отговорите.На всеки му става смешно когато на всеки с по (до 10 поста)му чете темата "Какво масло да сложа"
ТЪРСАЧКА
ТЪРСАЧКА

Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
Re: за масло на двигател
а.к.47 написа:помогнете смених си маслото и сутрин започнаха да чукат клапаните, кажо масло трябва да си купя че да оправя проблема.
Ами значи ремонт на клапаните, а като временно решение някакви добавки към маслото.
- 4oveka
- Потребител
-
- Кара: 520i
- Мечтае да кара: 635csi
- Детайли за колата: huligan
слагаш си оригинално масло на БМВ немско е 5W40 пълна синтетика 23лв. литара и всичко се оправя ....а казаха ми че 5W30 на Castrol е също много подходящо за БМВ то е някво междинно между полу и пълна синтетика
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2