имам един проблем сварзан с аербека

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Основно на запад и по писти.

имам един проблем сварзан с аербека

Мнение от bavaretca_tns » 26 Юли 2008, 21:24

Значи става вапрос вчера си свалих таблото да сменям една лампичка щот ми беше отишла.Като отвартях двете болчета изкарах таблото и откачих трите букси(куплунзите),смених лампичката която беше изгоряла и сглобух всичко.След като го сглобих ми светна лампи4ката за аербека явно преди да отка4а буксите сам забражил да откача акумулатора и е станал гаф с лампи4ката за аербека почна да свети като запаля бимата.Свети няколко минути и изгасва но това светене много ме нерви :twisted:
Пробвах да рестна компа като откача клеми те на акумулатора но не стана пак свети шибаната лампичка
:twisted:
Та ако някои може да ми помогне да драсне няколко реда как да се справя с моя проблем 6те сам му много благодарен

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pstoichev » 26 Юли 2008, 21:39

Само диагностика в сервиз.Там ще ти я загасят.Нищо друго не помага.

старши ентусиаст
Аватар

Re: имам един проблем сварзан с аербека

Мнение от fedoracore » 26 Юли 2008, 21:46

bavaretca_tns написа:Значи става вапрос вчера си свалих таблото да сменям една лампичка щот ми беше отишла.Като отвартях двете болчета изкарах таблото и откачих трите букси(куплунзите),смених лампичката която беше изгоряла и сглобух всичко.След като го сглобих ми светна лампи4ката за аербека явно преди да отка4а буксите сам забражил да откача акумулатора и е станал гаф с лампи4ката за аербека почна да свети като запаля бимата.Свети няколко минути и изгасва но това светене много ме нерви :twisted:
Пробвах да рестна компа като откача клеми те на акумулатора но не стана пак свети шибаната лампичка
Та ако някои може да ми помогне да драсне няколко реда как да се справя с моя проблем 6те сам му много благодарен

и аз така ..праснах му една тупаница на бега и го спрасках ..и после като го сменях бега същата работа направих като теб..просто отиди да ти я изчистят грешката

кандидат ентусиаст
Аватар

.

Мнение от bavaretca_tns » 26 Юли 2008, 21:49

тои сигорно е като при заноляването на оилсервиза при смяната на маслото с ония пишки в 4ерната кръглата котиика до акумулатора
маи ще се ходи на диагностика

Е46 Fanatic
Аватар
Кара: Е46 330d; GLK 320

Re: .

Мнение от Hito » 26 Юли 2008, 22:16

bavaretca_tns написа:тои сигорно е като при заноляването на оилсервиза при смяната на маслото с ония пишки в 4ерната кръглата котиика до акумулатора
маи ще се ходи на диагностика

Хъ-хъ-хъ...... де да беше толкоз лесно :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от pstoichev » 26 Юли 2008, 22:29

Ами не е като зануляването.Трябва си диагностика в сервиз.Дано да нямаш моя късмет.При мен свети от два месеца къде ли не ходих и никакъв резултат не могат да направят връзка с компа.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Re: имам един проблем сварзан с аербека

Мнение от BiTurbo » 27 Юли 2008, 0:02

bavaretca_tns написа:Значи става вапрос вчера си свалих таблото да сменям една лампичка щот ми беше отишла.Като отвартях двете болчета изкарах таблото и откачих трите букси(куплунзите),смених лампичката която беше изгоряла и сглобух всичко.След като го сглобих ми светна лампи4ката за аербека явно преди да отка4а буксите сам забражил да откача акумулатора и е станал гаф с лампи4ката за аербека почна да свети като запаля бимата.Свети няколко минути и изгасва но това светене много ме нерви :twisted:

същия проблем го имах и аз пред 2 дни, лампата си гаснеше ама свалих таблото и после свтеше и чак след 1-2мин. каране гаснеше, някъде прочетох че тва ставало ако си свалил таблото и даваш на контакт при свалено табло(аз така направих, затва и е станал проблема) после така и така тряяше да я карам на диагностика и оня пич точно 2мин. след като я закачи на компа всичко си беше нарес и ми каза че имало няква грешка от еърбега, и каза че е от сваляне на амумулатора , изчисти грешката и са всичо е ок.

Закарай я за 20лв на диагностика ше тия оправят за 2мин. :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от panko1981 » 27 Юли 2008, 7:50

имах сьщия проблем отиваш вьв сервиз за ел.диагностикика и изчистват грешката за 2 минутки си готов и си приготви 10 лева поне на мен толкова ми взеха. :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
Мечтае да кара: '96 BMW M3

Мнение от BiTurbo » 27 Юли 2008, 11:20

цената на диагностиката зависи от сервиза, на мен ми го правиха в оторизиран сервиз на БМВ в Пловдив - Nicy Car в тракия :)
В Мкар мисля че беше пак толкова 20-25лв. :winky:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

....

Мнение от bavaretca_tns » 28 Юли 2008, 21:59

сигорно и аз ще я закарам в ниси кар на асеновградско за по сигорно макар че я подаржам в ангелов след гержика за 15, 20 ЛВда се надяваме че ще се оправи макар че нямам път скоро до пловдив.ДА СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ ПО ЗЛЕ АКО Я КАРАМ ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ТАКА.

Назад към E36