опечален

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

опечален

Мнение от mamintaiko » 21 Юли 2008, 20:59

:gives: :OT: МНОГО СЪМ ОПЕЧАЛЕН:dunno: - направиха ми сандвич на бимеца , докато си стоях кротко на сетофара , и то в колона.........е кажете сега честно ли е ................и кво да го правя животното сега :bcry:
в неделя в най- ненатовареното време , като си карах в дяяяяяясно , с детето и жената в колата ............мамка им и на пежата :evil: :evil: :evil: жената каза да напиша , че в краката прилича като момичето от рекламата на водка флирт- синяяяяяяя- е вече почва да лилавее де - минаха два дни :confused:
Изображение
Изображение
Последна промяна mamintaiko на 18 Авг 2008, 13:42, променена общо 3 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от sabi1984 » 21 Юли 2008, 21:06

много кофти колега,наистина даваш всичко за колата и накрая някой некадърник да я съсипе :evil:
много ли е зле я качи снимки че тия не се отварят :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: докато има!
Мечтае да кара: Steptronic
Детайли за колата: 320i (e36,95'',163PS,5 gang)',320d (e46,03'',183PS,6 gang)

Мнение от inseCT » 21 Юли 2008, 21:28

Нямам думи! :ranting:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 E53
Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .

Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)

Мнение от ludiagsm » 21 Юли 2008, 21:36

Споко ако наистина си я оби4аш ще си я оправиш ако искаш драсни едно лс ще ти дам телефона на майстора който ми оправи 316-ката без да си ли4и 4е е удряна следкато едно ауди ми отнесе предницата.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ски и свири на цигулка

Мнение от super_mario » 21 Юли 2008, 21:37

колега тия са за тепане бе мамкаим некадарна :confused:
:shock:
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 21 Юли 2008, 21:43

споко сега като земеш застраховката ще и заспи по една М предна и задна броня

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от kdl » 21 Юли 2008, 22:44

Нищо й няма брат. Добре че вие сте здрави.

Едно задно капаче, маска, 2 брони... Преди това задната врата имаше ли разлика в разстоянието с панела или сега се е получило?

Ще стане перфектна количката. Ние да сме здрави!

сбъркал колата, но не и форума
Аватар
Кара: е70

Мнение от someone » 21 Юли 2008, 23:41

Знам, че ще ти прозвучи тъпо, колега, точно в този момент, ама най - важното е, че ти, жена ти и детето сте живи и здрави. Ламарини се купуват и се продават, парите за това се изкарват...а колата ще си я оправиш...не е трагично положението :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 21 Юли 2008, 23:43

Колега , добре че сте живи и здрави .... а както по горе един колега каза с паричките от застраховката ще си я направиш даже по хубава и от преди :). ( Знам че ние сме някакви странични хора и ти ги говориме "разни " тука ... ти си знаеш какво ти е ....). Но нали знаеш какво е казал нашия мъдър народ - "Всяко зло за добро " !!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от go4et0o » 22 Юли 2008, 0:05

Нали ти си добре пък мани я колата тъкмо сега ако имаш мерак като слагаш новите неща може да и сложиш една м броня добавка и широки бъбреци поне като я правиш да качие едно ниво по нагоре :mhihi: ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: в шоуто на тройките

Мнение от swh_bmw » 22 Юли 2008, 0:30

Здравейте,
както казаха колегите важното вие да сте живи и здрави другото е тенекия и се оправя. Най гадното е че трябва да се занимаваш с кат, застрохователи, намиране на части и т.н. За съжеление се случват такива неща баща ми сигурно е най кроткия шофьор който познавам но вече има 5,6 катастрофи все така на светофари от зад, последната с чисто новата си тойота(лошо му стана вече на човека :confused: ). Аз мога да те посъветвам(ако ще си правиш количката) само като купуваш части да внимаваш с тайвантски и други производители, защото в някои детайли имат разминаване с оригиналните. Опитай се да си купиш(или който ще я прави и купува частите) втова употреба от моргите оригинални здрави.
Поздрави и успех

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Dj0kera » 22 Юли 2008, 1:26

имаги сякви простаци по улиците.Влагаш камара пари в колата да ти е кеф да си я караш и за един миг всичко хубаво свършва заради такива дето немогат да карат и се правят на състезатели.Дано да е оправиш колега и да изглежда така както преди че и по красива 8)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320 96g.

Мнение от betona » 22 Юли 2008, 9:35

Много неприятно колега...но като гледам какво е станала отзад колицата си представям Пежото колко е било смазано...дано ти платят коректно застрахователите и да направиш бавареца още по красив

ентусиаст
Аватар

Мнение от zvezdo88 » 22 Юли 2008, 12:22

Много кофти колега аз бях пуснал тема , защото те видях като ходих да карам една колежка, после се върнах ама те нямаше ... Наистина много кофти , но най-важното е че всички сте здрави а ламарини се правят...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 6efovete » 22 Юли 2008, 13:18

:dunno: :dunno: :dunno: :dunno: за това застраховки че онзи ден една лекла с фиеста за малко да ми види сметката... само фаровете ми са по скъпи от колата и ама... това е

Следваща

Назад към E36