Нови или 2 ръка фарове за е36?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
Re: Нови или 2 ръка фарове за е36?
baitun написа:Борис_Малинов написа:Бай Семо написа:Качеството е на макс![]()
Приемам критики за ZKW![]()
Светлинното петно пред колата трябва да е плътно и с равномерна осветеност без тъмни участъци. Тук съм 4300 на късите, пуснал съм и халогените преди да ги регулирам идеално(виждат се жълти отблясъци там, където не трябва)., но вече всичко си е на мястото.
Дългите ня място не ги пускам, само в движение, щот разтапям асвалтабез майтап.
Аз предпочитам стария бош, разбира се запазен пред нов Сонар, Депо и други всеизвестни марки, но от голямо значение е регулирането на фаровете на стенд или от човек, който се е занимавал достатъчно с тази дейност и един ксенон 4.3 или 5к
Бай Тун /baitun/ разбрах идеята за ксенона но с тея проверки как да туря като нямам лупа. Пък и като ги знам Кви за в Търново коромпирани ми се ще да си спестя парите от рушвети за една хубава лупа. Но тепърва ще купя халогените които нямам и ми се ще да намеря комплект със стойките да са Hella и да имат и кабелна инсталация към тях. Защото аз нямам такава ... Ще чакам предложения ще пусна и тема в купивам.
Поздрави/
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
а някои да е слагал ксенон на bosch без лупи на е36? вижда ли се по-добре? искам мнения на хора къде са го слагали или да знам дали да си търся други фарове или да сложа на тия 

- Бай Семо
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело в парка
- Мечтае да кара: E34 Alpina
- Детайли за колата: E46 325ti М-pack Imola rot 2
zBoost написа:а някои да е слагал ксенон на bosch без лупи на е36? вижда ли се по-добре? искам мнения на хора къде са го слагали или да знам дали да си търся други фарове или да сложа на тия
сложо сложи те за туй плачат сега ....

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
колега тва не са некви от опел кадет фарове, нищо че нямат лупа. имат си cut off linе и не заслепяват никой както съм ги регулирал. само, че с ксенон незнам как ще светят като са настроени да не заслепяват. пък съм виждал на опел астрите къде им бухат ксенон фара няма лупа пък свети добре и не заслепява.
- Sagat
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530i Touring,E36 328i Coupe, X3
- Мечтае да кара: E92 GTS
Абе друго си е с лупичката. Изглежда някак си естетически по-добре. Аз лично съм с ЗКВ с рефлектор и БИ Ксенон на 6к, но сега карам колата на един приятел, защото моята е в сервиз вече месец. Той е с ЗКВ с лупа и ще ви кажа, колкото и културно да светят мойте фарове първото нещо, което ще направя като я взема обратно е да си сменя фаровете с такива с лупи.
Всичко друго е компромис !
Sagat написа:Абе друго си е с лупичката. Изглежда някак си естетически по-добре. Аз лично съм с ЗКВ с рефлектор и БИ Ксенон на 6к, но сега карам колата на един приятел, защото моята е в сервиз вече месец. Той е с ЗКВ с лупа и ще ви кажа, колкото и културно да светят мойте фарове първото нещо, което ще направя като я взема обратно е да си сменя фаровете с такива с лупи.

А тей, похвали ми ги, че иначе няма кой