4иста4ки

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от civic » 01 Ное 2007, 20:01

а да знае някои къде продават аеротуин, щото днес питах в аутохелп и ми казаха че нямало никъде за е36, след това в един друг магазин там казаха че ако оставя капаро евентуално след 2 седмици ще дойдат, ама можело и да е повече от две седмици :!: то все едно че има 5 бмвта в града

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 01 Ное 2007, 20:03

civic написа:а да знае някои къде продават аеротуин, щото днес питах в аутохелп и ми казаха че нямало никъде за е36, след това в един друг магазин там казаха че ако оставя капаро евентуално след 2 седмици ще дойдат, ама можело и да е повече от две седмици :!: то все едно че има 5 бмвта в града

В Даскалов пита ли?
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от civic » 01 Ное 2007, 22:26

утре ще проверя там, иначе във аутоплюс им искаха около 80лв, не можа да каже точно, а в другия магазин, софия експорт - 60 и няколко лева.

ентусиаст
Аватар
Кара: сивушка на нафта

Мнение от Zapa » 01 Ное 2007, 22:46

вчера сложих Champion
е нема такъв кеф майна :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от goldy » 02 Ное 2007, 13:20

:yes: ... сменям ги с възможно най-добрите, като им дойде времето и изобщо не им се притеснявам, че е агресивна средата :guitarist:

miass написа:
Space написа:Нещо не мога да разбера.... защо зимата си слагате гадни чистачки, като тогава са най-необходими? :roll: Вярно, че сезона е много по-агресивен за тях, но точно зимата чистачките трябват най-много .... А, нали пак вода чистят... не се заяждам, а питам, че нещо ми убягва логиката .... :roll:

И според мен зимата чистачките трябва да са най-добре, защото са най-необходими. Какъв е смисъла лятото да имаш хубави чистачки, при положение, че почти не се използват?!?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E60xd

Мнение от mpower75 » 05 Ное 2007, 22:14

На PRAKTIKER мисля че има щото гледах наскоро.Двоумя се и аз кви да взема.Имам 3 чифта ама...и то все нови.

Предишна

Назад към E36