Ще си купувам М3 - имам нужда от съвет

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Re: Ще си купувам М3 - имам нужда от съвет

Мнение от Nukem » 15 Окт 2014, 15:51

за мен е несериозно да се пуска кола за 18к лв и полвината и снимки да са и от преди 2 години.
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

Потребител
Аватар
Кара: Е36 M3
Мечтае да кара: Е30 М

Мнение от charli_compact » 15 Окт 2014, 16:52

:kuku:
Последна промяна charli_compact на 09 Ное 2014, 1:21, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 15 Окт 2014, 18:07

Колега , ако колата ти харесва , какво значение има дали на другите им харесва !
Тук повечето колеги са привърженици на сток визията и едва ли ще чуеш положителни отзиви - било за карбонови фолия , било за ламбо врати и т.н. Само че я излез на улицата и попитай някой случаен човек дали не му харесва тази кола в сравнение със сток-а ..... 90 % везната ще се накланя към "селския тунинг". Сега някой ще каже - те не разбират нищо .... ми добре , ама пак харесват повече "селския тунинг" , явно на визия е по -красив , нищо , че е селски ! Истината е , че Е36 в сток вариянт далеч не е красив автомобил (па било то и М3) , не искам се заяждам с никой , всички знаят , че карам Е36 и съм я избрал не защото не мога да карам по -скъпа , така че мисля , че това е показателно (в смисъл не само визията е определяща за колата).
Тази кола е докарана на външен вид (колкото й да си говориме , че не е сток и повечето колеги да я определят като селски тунинг). Сега друг е въпроса дали си заслужава парите , това всеки сам преценява за себе си .....
Има неща , които и мен не ме кефят , но като цяло е пипната (па било то и с кид по детайлите).
Ако ти е харесала , виж състоянието на двигателя , окачване и т.н и това е .... с времето се научих да се поучавам от опита на другите , но и да не се повлиявам прекалено от чуждото мнение !

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46, 330D, 2002
Мечтае да кара: по хубави пътища.

Мнение от shao » 15 Окт 2014, 19:48

metodi80 написа:Колега , ако колата ти харесва , какво значение има дали на другите им харесва !
Тук повечето колеги са привърженици на сток визията и едва ли ще чуеш положителни отзиви - било за карбонови фолия , било за ламбо врати и т.н. Само че я излез на улицата и попитай някой случаен човек дали не му харесва тази кола в сравнение със сток-а ..... 90 % везната ще се накланя към "селския тунинг". Сега някой ще каже - те не разбират нищо .... ми добре , ама пак харесват повече "селския тунинг" , явно на визия е по -красив , нищо , че е селски ! Истината е , че Е36 в сток вариянт далеч не е красив автомобил (па било то и М3) , не искам се заяждам с никой , всички знаят , че карам Е36 и съм я избрал не защото не мога да карам по -скъпа , така че мисля , че това е показателно (в смисъл не само визията е определяща за колата).
Тази кола е докарана на външен вид (колкото й да си говориме , че не е сток и повечето колеги да я определят като селски тунинг). Сега друг е въпроса дали си заслужава парите , това всеки сам преценява за себе си .....
Има неща , които и мен не ме кефят , но като цяло е пипната (па било то и с кид по детайлите).
Ако ти е харесала , виж състоянието на двигателя , окачване и т.н и това е .... с времето се научих да се поучавам от опита на другите , но и да не се повлиявам прекалено от чуждото мнение !

Благодаря, колега! И моето мнение е сходно с твоето - красотата е субективно понятие и всеки я възприема по свой различен начин. Ако видите в галерията снимки на текущата ми E46-ца, ще забележите, че аз например нямам нищо против оптичния тунинг.

По отношение на темата - ламбото хвана окото ми (макар и да ми идва една идея в повече оптичния кич). Това, което очаквах от колегите бе, ако някой е имал досег с тази кола (понеже виждам, че тя има снимки от БМВ сбирки), да сподели впечатленията си за състоянието на колата като окачване и двигател или на какво да обърна внимание при евентуален оглед. Благодаря още веднъж на колегите, които не обърнаха дискусията в религиозен спор "ЗА или ПРОТИВ оптичния тунинг на М-ки".

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 15 Окт 2014, 20:00

Sharo написа:но толкова раздута кола за да стане силна за каране си трябва и сериозен тунинг в мотора.

DirtySouth написа:Тая тунингованата , на цариградско не можа да ме задмине до 160 ,заради баниците ли нз какво , но просто не ме задмина и аз набих спирачки вече да спирам за завоя

Ето това е най-силния довод да подминеш тази кола според мен. Едва ли някой си купува м3 за да не му раздава газта и да не е силна за каране.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46, 330D, 2002
Мечтае да кара: по хубави пътища.

Мнение от shao » 15 Окт 2014, 20:07

Да, това е интересно твърдение. DirtySouth, можеш ли да дадеш повече информация за случая - с твоята кола ли беше (E36 Coupe 325i), ламбото измъчено ли стоеше или просто шофьорът му не си е давал зор?

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 15 Окт 2014, 20:17

Аз бих взел това :D
http://www.cars.bg/c650289
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 15 Окт 2014, 21:37

vladi_a_i написа:Аз бих взел това :D

Не знам дали още ще си на това мнение, като му видиш седалките на живо. Ще разбереш, веднага защо му смениха тавана :mhihi:
Капака отпред също може да се досетиш що е в друг цвят без да ти подсказвам допълнително, броня, фарове...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ М44Б19
Мечтае да кара: Imperial Tie Fighter
Детайли за колата: Стара баба с тояжка

Мнение от stormrider » 15 Окт 2014, 21:48

На мен ми се струва,че централната конзола е леко в дясно.
С много любов към децата!

костинбродчанин
Аватар
Кара: е60 530д
Мечтае да кара: М3 Компакт
Детайли за колата: Няма много...

Мнение от vladi_a_i » 16 Окт 2014, 12:57

b00st написа:
vladi_a_i написа:Аз бих взел това :D

Не знам дали още ще си на това мнение, като му видиш седалките на живо. Ще разбереш, веднага защо му смениха тавана :mhihi:
Капака отпред също може да се досетиш що е в друг цвят без да ти подсказвам допълнително, броня, фарове...

Демек има удар,палеж или е обръщана...Но пък разлика 6000лв.
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 16 Окт 2014, 13:36

Ами обявата е стара, ама сега са я понапудрили. Отпред е удряна със сигурност, то имаше снимки, тавана течеше и рекарото е много зле заради това. А и е швейцарка, където не се знае колко ръжда има отдолу, абе дори и за тия пари не си струва според мен.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 16 Окт 2014, 14:48

мен пък и синята не ми харесва, боядисвани бъбреци, карбонови изгъзици вътре, сменяни ауспуси... единственото не оригинално нещо в такава кола трябва да е бензина.

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 16 Окт 2014, 14:55

Ако я имаш стокова ти гарантирам, че първото нещо, което ще смениш са "ауспусите" ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Exy » 16 Окт 2014, 15:00

In_Memoriam написа:Ако я имаш стокова ти гарантирам, че първото нещо, което ще смениш са "ауспусите" ;)

Защо? Аз много мразя сменяни ауспуси. Както и джанти. Какво й е на сток генерацията?

ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: - F10 535i LCI RWD daily
- V8 project... loading

Мнение от In_Memoriam » 16 Окт 2014, 15:02

Тежи 100 кила и не можеш да си чуеш мотора ако не е поне в 4К оборота. Преди това слушаш само виското. А и тази генерация определено не е от масово слаганите, че да има причина да я мразиш :yes:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към E36