Възможно ли е да ти бяга колата от....
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Nasko_325TD написа:Значи понеже нямам възможност за нови гуми,понеже взех 4 чисто нови зимни!Ще сменя задни с предни.Казаха ми,че едните имат посока,а другите не.
колега, вземи си едни нови гуми, пък дори и от най-евтинините, щото с тея "изядени" скоро може и лагери на главините да сменяш!!!........ втора употреба не ти препоръчвам, аз лично един път съм давал пари за гуми втора употреба, ама втори път няма да има.......по-добре най-скапаната марка ама нови отколкото маркови втора употреба!
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Denev написа:Nasko_325TD написа:Значи понеже нямам възможност за нови гуми,понеже взех 4 чисто нови зимни!Ще сменя задни с предни.Казаха ми,че едните имат посока,а другите не.
колега, вземи си едни нови гуми, пък дори и от най-евтинините, щото с тея "изядени" скоро може и лагери на главините да сменяш!!!........ втора употреба не ти препоръчвам, аз лично един път съм давал пари за гуми втора употреба, ама втори път няма да има.......по-добре най-скапаната марка ама нови отколкото маркови втора употреба!
Не съм съгласен. Търсиш и избираш внимателно, ще се намерят хубави гуми втора ръка няма ядове. В дупките надявам се по-добре ще се справят от някакви дебики

- metodi80
- старши ентусиаст
-
Наско , ти твърдо си решил , че тая кола ще я направиш "КОЛА" , колкото и да се опъва ти си упорит ..... Евала за това ....
Иначе по темата , те колегите ти казаха горе долу какво да направиш , размени гумите , ако можеш иди на читав реглаж ..... Колата може да бяга на страни от неравномерно износени гуми ...това е съвсем нормално.Моя съвет е да вземеш да ровиш из чуждите сайтове и из нета - там хората са дали информация бол и се научи да разпознаваш и отстраняваш проблемите сам , щото човек се учи от неволята и за да си поддържаш колата или трябва да имаш пари да плащаш на некадърни майстори или трябва сам да си я правиш .... аз мисля , че до сега би трябвало да си се научил ....
Иначе по темата , те колегите ти казаха горе долу какво да направиш , размени гумите , ако можеш иди на читав реглаж ..... Колата може да бяга на страни от неравномерно износени гуми ...това е съвсем нормално.Моя съвет е да вземеш да ровиш из чуждите сайтове и из нета - там хората са дали информация бол и се научи да разпознаваш и отстраняваш проблемите сам , щото човек се учи от неволята и за да си поддържаш колата или трябва да имаш пари да плащаш на некадърни майстори или трябва сам да си я правиш .... аз мисля , че до сега би трябвало да си се научил ....

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
стан написа:Еми прави си сметката по-добре, и тройно ще ти излезе така както си я подкарал...
Еми т охубаво,ама ако знаех,че всичко и е за смяна нямаше да я зимам.То кво стана едно поедно сичко се обади.Карай то вече е късно и да я продавам.Постегнах я засега.

50 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4