Е36 до кога???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Mamouk
- дере дънки сред голи мадами
-
Като цяло форумът се е разрастнал много и в частност и този подфорум. Да не говорим за собствениците на Е36
Помня, когато едно време аз се регистрирах, хората, които ми казаха за форума, ме посъветваха на първо време повече да чета, да ползвам търсачката и по-малко да пиша... Може би ние трябва да даваме същия съвет и на тези, на които ние казваме за форума...
Надявам се, че скоро ще има промяна и в модераторския екип на подфорума, което ще оправи малко или много нещата тук

Помня, когато едно време аз се регистрирах, хората, които ми казаха за форума, ме посъветваха на първо време повече да чета, да ползвам търсачката и по-малко да пиша... Може би ние трябва да даваме същия съвет и на тези, на които ние казваме за форума...
Надявам се, че скоро ще има промяна и в модераторския екип на подфорума, което ще оправи малко или много нещата тук

Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
Плюй си на гъза и се пързаляй!
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Еее кога беше тва като се регистрирах... карах е36 туринг и имаше хора във форума, които мислеха, че сам съм си я правил
малко беше рядък модела по тва време.
Нормално е такова развитие на нещата, многоповече хора влизат тук, по- малко четат, повече пишат, защото е по- лесно и така..

Нормално е такова развитие на нещата, многоповече хора влизат тук, по- малко четат, повече пишат, защото е по- лесно и така..
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
Mamouk написа:Като цяло форумът се е разрастнал много и в частност и този подфорум. Да не говорим за собствениците на Е36

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Това надявам се,че скоро ще има промени в модераторския екип,твое мнение ли е,или имаш информация,че ще се направи.Ако се направи дано е по-скоро да се вкара малко респект за писане,че на БМВдраивъра му е трудно сам,а както виждам явно има и други ангажименти и не може да влиза за повече от тридесетина минути след 22ч.Надявам се скоро да станат промените и нещата да се пооправят.Поздрави
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Оправете търсачка поне,които не иска да търси и знае за какво става въпрос в нея вече само пише два реда,–В търсачка нищо:И нова тема.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- dinkomg
- ентусиаст
-
- Кара: Семейното комби
- Мечтае да кара: M5 touring
ЕЕЕ колеги, ако го нямаше този форум, какво щяхме да правим ние които отскоро сме се качили на bmw и сме усетили разликата с останалите автомобили. Аз отскоро карам bmw ама толкова нови неща научих покрай вас ветераните. И никой не говори за възраст, а за това кога за първи път си се докоснал до тази несравнима марка...
- Vozq_bez_pari
- младши ентусиаст
-
- Кара: is turbo / 520i,и на жената е30ката
Може би трябва да се направи линк които отваря директно търсачката , и при регистрация в форума ,да се праща директно на маила на потрбителя и ако не е отворил линка да не може да си отваря профила.Или друго при първото си влизане в форума с регистриран ник, автоматично да се отваря търсачката.
Друго но малко по "грубо" е новорегистриран потребител дане може да пуска тема поне месец някаде от датата на регистриране
по теми оба4е да може да пише 
Друго но малко по "грубо" е новорегистриран потребител дане може да пуска тема поне месец някаде от датата на регистриране

- DIDO
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X3 3.0d '04
Едно време форумът го четях с интерес и научавах нови неща,
сега го чета за развлечение и шоу.
Тогава имаше по-малко хора и по-разбиращи, обменяше се опит,
сега има много юзъри и много отворковци, които нищо не разбират,
ама пишат ли пишат. Какво да четеш от такива лумпени, освен
бисери. И именно заради тях, знаещите се оттеглиха.
За съжаление това е истината
сега го чета за развлечение и шоу.
Тогава имаше по-малко хора и по-разбиращи, обменяше се опит,
сега има много юзъри и много отворковци, които нищо не разбират,
ама пишат ли пишат. Какво да четеш от такива лумпени, освен
бисери. И именно заради тях, знаещите се оттеглиха.
За съжаление това е истината

BMW - Усещане за автомобил
- AlCapone
- младши ентусиаст
-
- Кара: когато има гориво.
- Мечтае да кара: Джесика Алба
- Детайли за колата: Е30 316i; E36 318i; E39 528i; Е53 3.0i; Munich, Germany
:)

Пушил съм в движение и с DJ STANCHO на мотора.....
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
Re: Е36 до кога???
pistata9889 написа:Колеги не съм стар във форума,но и не карам БМВ от вчера.До кога ще се повтарят едни и същи теми, малко стари,и мн нови,с нови теми повтарящи се през ден.Толкова ли остаряхме,че да няма какво ново да се каже?Защо старите превържаници които карат БМВ не пишат а само гласно коментират?Къде са хората от преди?
някои от по-'старите' тотално им втръсна е36 да бъде масовата 'тарикатска' трошка заместила голф2, която само се чупи и поради това няма други теми освен за ремонт - при това 'е_Ф_тин'.
56 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4