ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ !!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
ами вижте значи по принцип майсторите ми казаха да карам 2-3 дена и ако всичко е наред ще я източим и може да си омесим вода и антифриз или имало някакви спецялни течности за лятото
НЕ ТОВА Е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!
Взех Е36!Смених:свещи,филтри(4бр),масло,шарнир,глава на макферсон,съединение м/у дросовата клапа и дебитомера,маховик,помпа на съединител,съединител,бензинова помпа,ангренаж(верига и всичките и брамбазлъци)!Е това е проблем!Според вас какво да му правя на този дето ми я продаде!
- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- avox76
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '95, 320i, Touring
Re: НЕ ТОВА Е ГОЛЯМ ПРОБЛЕМ!
Е36!Смених:свещи,филтри(4бр),масло,шарнир,глава на макферсон,съединение м/у дросовата клапа и дебитомера,маховик,помпа на съединител,съединител,бензинова помпа,ангренаж(верига и всичките и брамбазлъци)
И колко пари даде за тези всичките части + ремонта ?

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
дал си 6100лв за кола 93-та година
еми сега поне знаеш че всичко е и наред
btw тва парнно мойто са ебава нз ко стаа пак духа студено
утре отивам при тоя пич да видя що тъй

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Силно ме интересува колегата дето се е изръсил за половин кола,машината нов внос ли е...
А към mla86 антифризчето само със дестилирана вода,в Метро една туба 5лт. е към 5лв. И не искам да ти развалям вечерта ,но я си провери маслото,че и "димоотвода",за минерална вода..

А към mla86 антифризчето само със дестилирана вода,в Метро една туба 5лт. е към 5лв. И не искам да ти развалям вечерта ,но я си провери маслото,че и "димоотвода",за минерална вода..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
сипах вече антифриз обаче не моа разбера защо като се кара нормално няма парно трябва да се изжопи няколко пъти над 3000rpm за да задуха топло иначе нз колко е цалия воден капацитет но сипах 4литра антифриз
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
mla86 написа:сипах вече антифриз обаче не моа разбера защо като се кара нормално няма парно трябва да се изжопи няколко пъти над 3000rpm за да задуха топло иначе нз колко е цалия воден капацитет но сипах 4литра антифриз
На ТДС-а системата събира 7.5литра, а ти къде си,пълен си с излишен въздух..
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- His Shadow
- младши ентусиаст
-
не бре ний не източихме цялата система да няма само с антифриз да я карам
има си и вода но как мога да разбера че има въздух казахчето е пълно и на отворено сумати форзажи а-у не излиза повече btw запознатите ся да кажат предлагат ми някъв универсален чип тунинг за 318TDS снимки в галерията... заслужава ли си по принцип

Смени ли термостата?
Ако не си го смени сега и си налей антифризчето, обезвъздуши колата и парното ще си е ок.
След претопляне на термостата обикновено и той не работи коректно.
Получавал се е този проблем при мен вече на 2 коли, така че мисля, че и при теб е така.
Опа сега видях че си сменил и термостата значи остава обезвъздушаване
Ако не си го смени сега и си налей антифризчето, обезвъздуши колата и парното ще си е ок.
След претопляне на термостата обикновено и той не работи коректно.
Получавал се е този проблем при мен вече на 2 коли, така че мисля, че и при теб е така.
Опа сега видях че си сменил и термостата значи остава обезвъздушаване

- His Shadow
- младши ентусиаст
-
кажете за тоя външен чип снимки в галерията ! ху де как става тва обезвъздушваване бре хора казанчето е пълно форсирах отваряше термостата върти я навсякъде тая вода кво повече трябва да се направи
51 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4