Разглобяване на таблото

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Разглобяване на таблото

Мнение от michi69 » 16 Авг 2010, 9:43

наистина темата е добра
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от stoyno_velichkov » 18 Авг 2010, 18:47

полезна тема
надявам се че ще ме улесни само незнам как след това ще го събера както си е било :paranoid: :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е39
Мечтае да кара: м6

Мнение от go6o82 » 21 Ное 2012, 16:11

Колеги,
споделете как се маха черния капак,моля!!
разглобих всичко друго,но се притеснявам да не го счупя .Отваря се до някъде и не иска повече.
Ако някои има снимка или схема как да го извадя невредим ,нека каже!
Проблема ми е ,че не се вижда добре, мотора е М50 . Пречи деа....нема много място за работа.

ентусиаст
Аватар
Кара: чайник

Re:

Мнение от sas_88 » 21 Ное 2012, 18:11

metodi80 написа:
pioneeraudio написа::OT: За смяна на мокета,маха ли се таблото или е достатъчно само корите отдолу да се махнат

Ако искаш да смениш и мокета под "прасето" ще се наложи да махнеш таблто и прасето , за да можеш да измъкнеш мокета на който лежи прасето . Другия вариянт е с много дърпане да измъкнеш стария мокет, но после как ще подпъхнеш новия мокет под прасето , един господ знае ... Принципно не е невъзможно и според мен си заслужава да опиташ , защото ако решиш да сваляш табло и прасе заради мокета , ще ти се види нанагорно .... Ако мокета ти е просто мръсен и не е накъсан моя съвет е да го изпереш на място със Вениш , ефекта е НЕНОРМАЛЕН , казвам го от собствен опит. Изпрах мокета с Вениш и мокета светна буквално все едно е чисто нов :idea:

Мокета се вади и слага без да се махат прасето и таблото. Преди няколко месеца го вадих моя да го изпера, вади се и се слага без проблем. :yes:

Предишна

Назад към E36