Защо позагря малко днес?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
- BiTurbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: '04 BMW 330i // '96 BMW 320i
- Мечтае да кара: '96 BMW M3
jorryy написа:Значи аз сега го запалих на студено и перката се въртеше нормално (бавно) ама не много бавно. Спокойно с гола ръка хващам перката и я спирам, даже я завъртам в другата посока за да видя дали ще има някакво съпротивление, но няма нищо. След като я врътнах на обратно тя се завъртя малко спря и пак започна да се върти нормално.
Пробвай обаче и на загрял мотор, ако и тогава го прави е заминало виското. Трябва да не можеш да спреш перката изобщо, ако ти е читаво виското.
П.С. М43 е с ел.перка от 09.95 тогава идват и всичките модификации по техниката като също например различния маслен филтър и още някои други хави

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Бе и това не е показателно, моето е чисто ново и понякога е зацепило на топъл двигател и вие яко, понякога си го хващам с ръка и го въртя в обратна посока без проблем. Явно просто си зацепва само когато има нужда
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
[
П.С. М43 е с ел.перка от 09.95 тогава идват и всичките модификации по техниката като също например различния маслен филтър и още някои други хави
[/quote]
Колега извинявай но си в голяма заблуда за това кога М43 излиза с ел. перка и кога с виско. Моята е 94 година и е с ел. перка така е вземах. И има само един недостатък когато ти изгори датчика трябва много барзо да е спреш преди да си прегрял двигателя. Защотото тогава вдига температурат за секунди не ме питаите от каде знам, така за малко да си прегрея двигателя. Така че това с ел перките е много относително кога са започнали да ги монтират на М43.
Към автора колега смени си виското и си провери охлаждащата течност на какво положение е и я следи...

Колега извинявай но си в голяма заблуда за това кога М43 излиза с ел. перка и кога с виско. Моята е 94 година и е с ел. перка така е вземах. И има само един недостатък когато ти изгори датчика трябва много барзо да е спреш преди да си прегрял двигателя. Защотото тогава вдига температурат за секунди не ме питаите от каде знам, така за малко да си прегрея двигателя. Така че това с ел перките е много относително кога са започнали да ги монтират на М43.
Към автора колега смени си виското и си провери охлаждащата течност на какво положение е и я следи...
34 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3