Към колегите с метан...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
ас
Ми по добре още една кола да си купя, отколкото да си насера БМВ-то с газова уредба.....ти като искаш евтино да караш, да не си купувал БМВ. Какво си милиш че усещаш от това БМВ на метан? Просто се возиш май, ама просто возене може и с трамвая брат.....
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
Що бе ти на бенц кво усещаш,да не си мислиш че караш космически кораб.Живеем у 2008-та година не у1995-та за тия 10-15 години колта ти е насрана достатъчно.
- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
Re: хехехе
likeavirgin написа:...
Именно че-ако можеш да си позволиш БМВ,как аджеба не можеш да си позволиш да го караш на бенз?И да го сервизираш?Дори чарковете правени за БМВ от слепи китайци с една лява ръка не могат да се сравняват с тези за коли от среден клас като нашите 15-16 годишни машини. Именно затова е странно как има такъв лагер-хора,които са си купили БМВ и не могат да си позволят да го карат на бензин и им се налага да го тъпчат с бомби в багажника.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- nabora
- младши ентусиаст
-
- Кара: 1987 e30
Хайде без глупави коментари от хора не пряко запознати с метана. Когато си сложите метан и имате лично мнение за него тогава говорете глупости!
А колегата, който иска да слага метан най-добре да отиде в сервиз и там ще видят какви бутилки имат, как ще се сложат и колко ще струва.
А колегата, който иска да слага метан най-добре да отиде в сервиз и там ще видят какви бутилки имат, как ще се сложат и колко ще струва.
Re: ас
nigh7lif3 написа:Ми по добре още една кола да си купя, отколкото да си насера БМВ-то с газова уредба.....ти като искаш евтино да караш, да не си купувал БМВ. Какво си милиш че усещаш от това БМВ на метан? Просто се возиш май, ама просто возене може и с трамвая брат.....
аз не мога да разбера защо сереш на темата като никога не си карал на метан и понятие си нямаш за това,и какво си мислиш като караш на бензин че караш звездолет ли,брат караш кошница на 15 години бе

както каза колегата 2008 година сме

предлагам на модераторите да трият мненията на потребителите така наречени защитници на бензина,защото темата се пълни с тапотии
по добре да си карам БМВ то на метан отколкото да ми е като квачка мътилка пред блока,турете по едни яйца барем излюпи нещо

- likeavirgin
- кандидат ентусиаст
-
vladuicho написа:nigh7lif3 написа:Ми по добре още една кола да си купя, отколкото да си насера БМВ-то с газова уредба.....ти като искаш евтино да караш, да не си купувал БМВ. Какво си милиш че усещаш от това БМВ на метан? Просто се возиш май, ама просто возене може и с трамвая брат.....
по добре да си карам БМВ то на метан отколкото да ми е като квачка мътилка пред блока,турете по едни яйца барем излюпи нещо

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
- Кара: 318is, 1995 м42
biko написа:nigh7lif3 написа:Не са ли тежки тез метанки, наварвяват ли бимите с метан?
Ми за тежест мисля че 20-30 кг няма да те збаркат.Що 20-30кг ми щото немисля че караш все с пълен резевлуар с неговите 70кг бензин и като сметнеш килата на метана излизат горе доло толкова.
А кокото до другото ми неможе да е и дошата в рая и кура до краявсичко е компромис
Относителната плътност на автомобилния бензин е 0.75 кг на литър. При пълен резервоар- 65 литра, тежестта на горивото е 48.75 кг.
- likeavirgin
- кандидат ентусиаст
-
Archangel написа:likeavirgin написа:...
Именно че-ако можеш да си позволиш БМВ,как аджеба не можеш да си позволиш да го караш на бенз?И да го сервизираш?Дори чарковете правени за БМВ от слепи китайци с една лява ръка не могат да се сравняват с тези за коли от среден клас като нашите 15-16 годишни машини. Именно затова е странно как има такъв лагер-хора,които са си купили БМВ и не могат да си позволят да го карат на бензин и им се налага да го тъпчат с бомби в багажника.
Явно има хора, които могат да си позволят да го карат само през уикенда и други, които на цената на не толкова мощното возене поне не го гледат от балкона !!! Мисля , че втория вариант е по удачен

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
likeavirgin написа:Archangel написа:likeavirgin написа:...
Явно има хора, които могат да си позволят да го карат само през уикенда и други, които на цената на не толкова мощното возене поне не го гледат от балкона !!! Мисля , че втория вариант е по удачен
Предлагам да направим един тест на автомобилите- с еднакви характеристики- мощност, кубатура и т.н. на метан и на бензин, за да се преустанови веднъж завинаги с този спор. Задължително условие е на единия автомобил да има метанова уредба и да движи само с това гориво, а другия да бъде само на бензин. Смятам, че от 0 до 150-160 км/час няма много да презорим тези кошници.
- BOOKER
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: BMW Е36 318 М40
Е36 325 М50
Е30 320 М50
Кой каза че в BG имало бедни хора,вижте този форум пръщти от богаташи един от друг по богати.BMW-та имат хората кое от кое по ново едно 92' друго 95' набор на бенц карат хората.Купуваме си фарчета за по 700-800стен леа,джантета 1000-2000дарки браво браво,а пък караме коли за 4-5лв.нека нека мноо хубаво тва е формулата на успеха. 

- MaXo
- ентусиаст
-
- Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
- Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90
Какво точно очакваш от този тест? Метанотово БМВ в теста е хубаво да е с метанов инжекцион. Най-добре може да идете на дино и да мерите ква е разликата... И без тва се чудя що в БМВ форума не се организират дино дейс.
без реклами в подписа...

- MaXo
- ентусиаст
-
Archangel написа:likeavirgin написа:...
Извинявам се ... ти какво БМВ караш?
без реклами в подписа...

- ивчо3
- старши ентусиаст
-
Съгласен съм с това условие. Лично аз съм готов да си тествам колата с друга такава с метанов инжекцион. Никога не бих си сложил на колата газова уредба. Когато нямам средства да си купувам скъпия бензин или я хвърлям на боклука, или я продавам и ще си купя някой голф, или опел с газова уредба.
- MaXo
- ентусиаст
-
ивчо3 написа:Съгласен съм с това условие. Лично аз съм готов да си тествам колата с друга такава с метанов инжекцион. Никога не бих си сложил на колата газова уредба. Когато нямам средства да си купувам скъпия бензин или я хвърлям на боклука, или я продавам и ще си купя някой голф, или опел с газова уредба.
А ти караш БМВто щото е бегачка ли?Щото возията и интериора не се променя от метана ... та реших, че не би го сложил щото ще изгубиш бегачковите характеристики на колата си.

без реклами в подписа...