Angel Eyes + Xenon = Проблем..
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
nParMaTuK написа:Aбе хора той ксенона си взема ток + и - от оригиналната крушка ,не виждам смисъл от нова инсталация освен ако не се слага и реле. Аз съм с два комплекта ксенон на късите и на халогените и нямам проблеми със зумера или алармата, а съм ги вързал както казах по-горе. И борда не ми се занулява също.
Само че и аз имам един проблем - откакто сложих втория комплект ксенон почна да ми дава борда че имам изгоряла крушка на късите. Мислихме го с един приятел как може да се реши проблема и стигнахме до извода да сложим мощни резистори (20w 0.01ohm), ама още не е пробвано. Някой има ли наблюдения как се решава този проблем - да излъжем борда
Съвсем скоро имаше тема по въпроса с решение на въпроса,потърси малко с търсачката.
Аз я търсих ма с тия заглавия на темите дето се слагат на последък
от сорта на "проблем..." "проблем!!!!", "голям проблем...",много хелп!!!", и тн. нали се сещаш че трудно се откриват полезните неща.
Успех.

- Andronoff
- триногата
-
Тая седмица ще ида при човека да ги сваляме очите, като не светят не ми трябват..
Поне парите да си взема.. Ако не се оправят проблемите с часовника и зумера ще сваля и ксенона, баси работата, дадох 600 лева за тия неща и те не работят както трябва! 

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- Andronoff
- триногата
-
Свалихме очите, но проблема със зумера и часовника си остава - чат пат издава звук и чат пат се занулява часовника.. Не съм разбрал от кво, но вчера 2 пъти го сверявах.. 

- nParMaTuK
- младши ентусиаст
-
Я обясни как ти е вързан ксенона - с релета ли, дирекно от крушката ли , сигурен ли си че е от него?
Е тука пуснах тия дни как да се прескочи чек модула като си със ксенон (аз невиждам друга връзка между фаровете и борда освен чека
) Ето я темата
Е тука пуснах тия дни как да се прескочи чек модула като си със ксенон (аз невиждам друга връзка между фаровете и борда освен чека

- Andronoff
- триногата
-
Ксенона е от фара , няма промени по инсталацията.
Темата утре ще я погледна, но сега искам да кажа какво стана като излизах тая вечер:
Качвам се, въртя, паля, святкам фаровете, при което зумера изпищя, часовника се занули, термометъра показа -37 градуса (
) , а най-интересното беше, че зумера не спря да пищи! Изключих фаровете, пищи, изгасих колата, пищи, отворих вратата, пищи.. Изключих алармата, откачих акумулатора и спря.. то тогава нямаше как да продължи де.. Като го включих пак, зумера писна веднъж, още докато опрях клемата и спря. Тая вечер повече не ми направи бела, но знам ли кво ще стане утре
А проблема е от ксенона, със сигурност, щото преди никога не го е правила!
Утре заминавам за Бургас и се е видяло, че ще я водя някъде на лекар, само да случа на някой кадърен..
Темата утре ще я погледна, но сега искам да кажа какво стана като излизах тая вечер:
Качвам се, въртя, паля, святкам фаровете, при което зумера изпищя, часовника се занули, термометъра показа -37 градуса (

А проблема е от ксенона, със сигурност, щото преди никога не го е правила!
Утре заминавам за Бургас и се е видяло, че ще я водя някъде на лекар, само да случа на някой кадърен..

- SuPeR_FLY
- Low Is A Lifestyle
-
- Кара: ниско на земята
Ники, връщай ги тея работи, купи си ангелски очички от колегата civic, ела в Сливен, вземи си ксенон за 200лв с монтажа и ще ти сложим и очичките... 

- Andronoff
- триногата
-
Митак, очите ги поръчах още в четвъртък, чакам ги
Само, че тая седмица няма да ходя с моята кола в Бургас, но следващата като ида, ще се обадя на човека, ще се разбереме нещо и ще махаме ксенона, щото проблемите идват от него, туй е 100% сигурно!

Само, че тая седмица няма да ходя с моята кола в Бургас, но следващата като ида, ще се обадя на човека, ще се разбереме нещо и ще махаме ксенона, щото проблемите идват от него, туй е 100% сигурно!
- Andronoff
- триногата
-
Дадоха ми 1 жокер - в динамото имало някви диоди, които се прецаквали
Някой чувал ли е за нещо такова?

Някой чувал ли е за нещо такова?

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
аз си сложих силна музика без кондензатор, от нея алтернатора ми се беше преебал, по точно същия този диоден блок. Та като бнеше развален ми пускаша към акумулатора 20 волта
, смених го и напрежението си заспа. Тази причина можеш да я изключиш като си премериш напрежението което идва към акумулатора при включени фарове, музики, ксенони и т.н.Ако е около 13-14 волта е добре, ако не е..... сменяш алтернатора 

the project is ready....

vld написа:... Съвсем скоро имаше тема по въпроса с решение на въпроса,потърси малко с търсачката.
Аз я търсих ма с тия заглавия на темите дето се слагат на последък
от сорта на "проблем..." "проблем!!!!", "голям проблем...",много хелп!!!", и тн. нали се сещаш че трудно се откриват полезните неща.
Успех.
Колега много си прав за заглавията, които не говорят нищо на никой и не са от полза нито на тези които търсят помощ, нито на тези които имат желание да помогнат

Да не говорим за тези които искат да ползват търсачката
Сокоро писах за това и в "Новини, предложения, проблеми & коментари за сайта и форума" - четвъртия пост по темата
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=67755
Мисля, че ако подобни нищо не значещи заглавия са приемливи за "Извън темата", то за "Сервизно обслужване на БМВ" и "Технически въпроси" не помагат на никого.
- Andronoff
- триногата
-
Dido_stz написа:аз си сложих силна музика без кондензатор, от нея алтернатора ми се беше преебал, по точно същия този диоден блок. Та като бнеше развален ми пускаша към акумулатора 20 волта, смених го и напрежението си заспа. Тази причина можеш да я изключиш като си премериш напрежението което идва към акумулатора при включени фарове, музики, ксенони и т.н.Ако е около 13-14 волта е добре, ако не е..... сменяш алтернатора
14,31V

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=12&fg=22
За номер 8 ли става дума?
- Bullet_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA E39 M-pack
- Мечтае да кара: E30 S50 на широко
Да номер 8 е диодната плочка но те съветвам да си търсиш алтернатор 2 ръка или да го занесеш на ремонт не се хващаи сам
но по симптомите си мисля че не е диодната плочка а по скоро релереголатора на V номер 13 на същата схема ако има проблем с диодите забрави да зарежда вобще
П.С.
На колегата му е изгорял от претоварване алтернатора което води до мощно загряване и накрая ПУК
но по симптомите си мисля че не е диодната плочка а по скоро релереголатора на V номер 13 на същата схема ако има проблем с диодите забрави да зарежда вобще

П.С.
На колегата му е изгорял от претоварване алтернатора което води до мощно загряване и накрая ПУК

- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
- Bullet_1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530dA E39 M-pack
- Мечтае да кара: E30 S50 на широко
- Andronoff
- триногата