Сервиз?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Ти маи си болен на тема диагностики...
на мойта за година и 2-3 месеца сега ще и предстой втора и то не за профилактика,а защото ще се наложи... 

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
ако се грижиш правилно за нея,няма да ти се налага да влизаш по сервизи и диагностици,така ще ти го кажа...бмв от години и километри не се плаши,само от поддръжка 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Честно казано нищо не ти пречи профилактично на всеки 6 месеца да даваш по 30-40лв за една диагностика.... да си знаеш.... 30лв за 6 месеца.... са си майтап направо...
- ceko_vv
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: бмв Е39 525
///MapTo написа:ако се грижиш правилно за нея,няма да ти се налага да влизаш по сервизи и диагностици,така ще ти го кажа...бмв от години и километри не се плаши,само от поддръжка
Съгласен съм на 100% Бимбъра ми е Декември 91 повечето нейни набори от други марки вече им няма гредите от ръжда а мойта няма никаде! За това БМВ си е БМВ малко по скъпо е, но си струва!
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
стига с тея тънкани, а качество? една добра диагностика с намерен проблем на време, може да ти спести много разходи и НЕРВИ
t0sh написа:стига с тея тънкани, а качество? една добра диагностика с намерен проблем на време, може да ти спести много разходи и НЕРВИ

Мое мнение е,че много малко са хората които наистина разбират и могат да си работят със софтуера и след като открият проблема да го решат.
Така,че колегите да си кажат къде е най-добре(аз имам инфо за Русе).
Mobil & ESSO - Ruse district
Lancia Dedra HF Integrale 2.0 16V Турбо - 240+ hp вече
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
css е казал само 'тънкана', което ми звучи 'чух че е толкова' но никакъв отзив за това как работят - това ми беше коменара.
и смятам, че за който и да модел да е, за да имаш пари и за друго, трябва ти доход може би 1000 кинта и нагоре за да поддържаш нормално едно бмв. откъдето следва 30 или 50 кинта за диагностика да ти е все едно, ако това за 50 е качествено.
сега може да съм в адска грешка няква, моля да ме извините...
и смятам, че за който и да модел да е, за да имаш пари и за друго, трябва ти доход може би 1000 кинта и нагоре за да поддържаш нормално едно бмв. откъдето следва 30 или 50 кинта за диагностика да ти е все едно, ако това за 50 е качествено.
сега може да съм в адска грешка няква, моля да ме извините...
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-

"Le Transporteur" ,човека се казва Йонко Иванов, сервиза му се намира до мототехника,в уличката като завиеш за чистота.Три сервиза са (на високото) от към бул.Липник първо е Сашо-маслата , след това е Йонко.Не можеш да го объркаш - жълта стена с надпис "АВТОДИАГНОСТИКА" и сини врати.Снощи даже бях при него да ми закачи 320-та ,че от как съм я взел (няма месец още) все се каня ама и той много работа има(слава богу всичко и е ОК).Трябва да си уговориш час предварително.Миналата седмица "Civic" беше при него.Не се познаваме ,ама му познах колата.Доколкото знам са я оправили.
Надявам се да съм помогнал.
Колега извинявай че ти ползваме темата.
Надявам се да съм помогнал.
Колега извинявай че ти ползваме темата.

Mobil & ESSO - Ruse district
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2