Въпросче, за разстоянието ...
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Я и аз да се искажя.
Ако искаш да я свалиш начините са много,както казаха колегите наи надежния но и доста по скъп е чрез закупуване на окачване(пълен пакет) .Скоро бях чел едно сравнение и кои са по добри за БГ пътирата (Билщаин или Кони) и весните определено не клоняха в посока на Билщаин по простата пречина,че родните пътища са осеяни с дупки а те са с газ отпред и отзад и те изхвърлят от завоя.За предпочитане е да се вземе окачване независимо от марката(Кони,ХиР,КВ,Ваитек и.....)които са маслени отпред и не се губи комфорта при пътуване.
Другите варианти са за побългаряването
1.Рязане на пружините с 1-2 навивки в зависимост колко искаш да я събориш
2.Слагане на спортни пружини (но сток амортесьорите бързо ще издъхнат)
3.ена процедура на която се подложи едно френдче наскоро (режът се стеблата на нормалните амортесьори навива се нова резба,пълнят се с по пъсто масло и се слагат по къси пружини
Ако искаш да я свалиш начините са много,както казаха колегите наи надежния но и доста по скъп е чрез закупуване на окачване(пълен пакет) .Скоро бях чел едно сравнение и кои са по добри за БГ пътирата (Билщаин или Кони) и весните определено не клоняха в посока на Билщаин по простата пречина,че родните пътища са осеяни с дупки а те са с газ отпред и отзад и те изхвърлят от завоя.За предпочитане е да се вземе окачване независимо от марката(Кони,ХиР,КВ,Ваитек и.....)които са маслени отпред и не се губи комфорта при пътуване.
Другите варианти са за побългаряването

1.Рязане на пружините с 1-2 навивки в зависимост колко искаш да я събориш
2.Слагане на спортни пружини (но сток амортесьорите бързо ще издъхнат)
3.ена процедура на която се подложи едно френдче наскоро (режът се стеблата на нормалните амортесьори навива се нова резба,пълнят се с по пъсто масло и се слагат по къси пружини
Заменям си усилвателя!!
viewtopic.php?f=64&t=228928
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...
коментар:
исках BMW,но татко каза не.......по добре да си взема SUZUKI IGNIS пък и те BMW нестават...

- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
Брао
много изчерпателни отговори, 10х на сички, аз пак да питам оригиналните на купето какви са, и няма ли да станат
а за другите варианти, ми неща да режа, нови пружини стари амортесйори разбрах, че ще трае колко живота на една муха, и нови, то хубаво ама
2000лв. дайте нещо по-тънко
за визуална прищявка не ми се дават толкоз 

- LAST RIDE
- ентусиаст
-
- Кара: дизелaка да пропушва
- Мечтае да кара: НА БАБА ЯГА МЕТЛАТА :D:D
Леле колко грешки имам в първия пост
(сори но бързах)
ако искаш да постигнеш само визуално подобрение става и с по голяма джанта (17-18"),но и това си има своите слаби места

ако искаш да постигнеш само визуално подобрение става и с по голяма джанта (17-18"),но и това си има своите слаби места

Заменям си усилвателя!!
коментар:
коментар:

LAST RIDE написа:Леле колко грешки имам в първия пост![]()
![]()
(сори но бързах)
Е аз съм със 17-ки, и 18-ки сложих и предницата се повдига отзад се свали а отпред няма мърдане на каквито и джанти да я кача все си стои вдигата (отпред)

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2