пълна диагностика на автомобил

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo III » 14 Ное 2006, 12:25

Honzik написа:Аз мойта си я гледам само в D&S Motors, намира се срещу Shell-а преди карулката на Люлин 1.... взимат 35лв. за такава диагностика, а знаят какво пипат... :)

в Люлин имам много добър приятел със сервиз и стендове
но на собственика му е далеко и иска да е в Младост .. щото трябва да се бяга от работа ...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo III » 14 Ное 2006, 13:25

Камор ауто
мобилния на приемчика - 088 599 9269

73лв.
преглед на ходова част и електроника
това правят .. не искат записване

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 14 Ное 2006, 14:33

Lok-Tar!

Joro_Paveto написа:като ми казаха, че със сигурност е била удряна и бях като треснат от гръм и не на себе си от разочарование.

Е ти к'во очакваш от кола на 10-15 години? Те не всички ги карат бабички и не всички са на по 60 или 120хил. км. Важното е къде е оправяна и КАК е оправена. Саседа имаше 525и удряна и после изправяна... 250 не усещаш нищо.. ни дърпане ни сучене.. И така я кара сума ти и години. Ваножото е да е направена като хората.
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 14 Ное 2006, 15:22

Honzik написа:Аз мойта си я гледам само в D&S Motors, намира се срещу Shell-а преди карулката на Люлин 1.... взимат 35лв. за такава диагностика, а знаят какво пипат... :)

Аз нищо добро не съм чул за тия :confused:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo III » 14 Ное 2006, 18:11

KickingKing написа:Lok-Tar!

Joro_Paveto написа:като ми казаха, че със сигурност е била удряна и бях като треснат от гръм и не на себе си от разочарование.

Е ти к'во очакваш от кола на 10-15 години? Те не всички ги карат бабички и не всички са на по 60 или 120хил. км. Важното е къде е оправяна и КАК е оправена. Саседа имаше 525и удряна и после изправяна... 250 не усещаш нищо.. ни дърпане ни сучене.. И така я кара сума ти и години. Ваножото е да е направена като хората.

общо взето .. голям късмет е да се случи читава
ако е готина .. кои ще в продава

а и се карат ... яко особено "по така" моделите ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i

Мнение от Joro_Paveto » 14 Ное 2006, 18:36

Останах като кръмнат не от факта, че колата е удрана, а от това, че вече се виждах зад волана и газех педала на газта! Три дена я гледам и обикалям тая кола и толкова се бях навил, че няма накъде. Обаче нъцки!
А и нямам гаранция как е направена колата, нали се сещаш, че след зимата може да заприлича на бившия ми опел...ръжда, ръжда....ръжда! Няма да го понеса повяйрвайте!
Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo III » 14 Ное 2006, 18:40

Joro_Paveto написа:

Останах като кръмнат не от факта, че колата е удрана, а от това, че вече се виждах зад волана и газех педала на газта! Три дена я гледам и обикалям тая кола и толкова се бях навил, че няма накъде. Обаче нъцки!

ако достатъчно силно искаш такава кола... ще я имаш
рано или късно ..

само мисли позитивно .. и я търси с усмивка

това е бил само един таралясник .. и не е бил твоя

а твоята .. те чака някъде .. да я намериш

;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от KickingKing » 14 Ное 2006, 18:52

Lok-Na-Rok!
Ivo III написа:ако достатъчно силно искаш такава кола... ще я имаш
рано или късно ..

само мисли позитивно .. и я търси с усмивка

това е бил само един таралясник .. и не е бил твоя

а твоята .. те чака някъде .. да я намериш

;)

Бате говориш му все едно го е зарязла некоя фльорца.

Ае стига бе то нещата се виждат как са направени. Не може рогата да са криви и да ми разправя някой, че е направена добра или обратното да не се вижда грам и някой да ми разправя, че е удряна. Е мойта ми разправяха как е удряна... Е ако е удряна и изглежда така тоя дето я е правил си е знаел работата... само дет не е :)
Изображение
Изяж бобър - спаси дърво!

Изображение
По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 14 Ное 2006, 19:27

euroto написа:

От кой? Щото аз пък нищо ЛОШО не съм чувал за тях, да не говорим, че ги познавам лично хората и знам кво могат... 1-вата версия на сервиза ми беше под носа... и съм чувал такива (положителни) неща от хора, които са си докарвали колата, че.... не говоря конкретно за BMW, ми като цяло.

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 14 Ное 2006, 19:42

Honzik написа:
euroto написа:

От кой? Щото аз пък нищо ЛОШО не съм чувал за тях, да не говорим, че ги познавам лично хората и знам кво могат... 1-вата версия на сервиза ми беше под носа... и съм чувал такива (положителни) неща от хора, които са си докарвали колата, че.... не говоря конкретно за BMW, ми като цяло.

Незнам, така съм чувал иначе не ги познавам и никога не съм бил при тях, това само слухове, така, че не ги упреквам в нищо :D
Изображение

Предишна

Назад към E36