Фарове Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46 330i седан .03
- Мечтае да кара: Това което има
- Детайли за колата: Черна.
На мен не ми работи единия Ейнджал на този модел фарове In Pro http://super-bg.com/xcart/Eiiieaeo-oa-i ... n.Pro.html, и май са CCFL ринговете защото имат баласти,но баласта работи а ринга не,някой има ли предсатва дали се сменя този ринг или ще тряя да хвърля фара в коша,че не мога да го карам така с един работещ ринг.
- changethegame
- младши ентусиаст
-
Ако има винтове на фара, значи може и да се свали, ако са на диоден принцип може да има изгорял, иначе тук има писано доста, може би ще ти помогне http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=21474
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
sonny написа:абевие гледатели датите на темите, а и как успявате да ги изровите с по 3-4 години назад
Ползваме търсачката както всеки модератор и не само модератор тук апелира.А какво като е стара темата,като е важно да съвпада с това което и аз ще питам.Не мисля че тряя да пускам нова такава.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
А какво като е стара темата,като е важно да съвпада с това което и аз ще питам.Не мисля че тряя да пускам нова такава.
Щом си се съгласил да спазваш правилата на форума при регистрацията трябва да ги спазваш,това какво мислиш друг въпрос:
3
Не изравяйте стари теми*. Ако искате да добавите нещо важно и съществено по такава тема, отворете нова с препратка към старата. Същото важи и за изчерпани теми, които по правило трябва да са заключени от модератора, не му напомняйте за пропуска, като продължавате безсмисленото й развитие.
* Стара тема – тема, която се намира на втора страница в дадена секция или тема, чийто последен постинг е отпреди повече от месец (изключение са темите със статут „важна тема” или „съобщение”).
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- Dream_BMW
- младши ентусиаст
-
Nukem написа:А какво като е стара темата,като е важно да съвпада с това което и аз ще питам.Не мисля че тряя да пускам нова такава.
Щом си се съгласил да спазваш правилата на форума при регистрацията трябва да ги спазваш,това какво мислиш друг въпрос:3
Не изравяйте стари теми*. Ако искате да добавите нещо важно и съществено по такава тема, отворете нова с препратка към старата. Същото важи и за изчерпани теми, които по правило трябва да са заключени от модератора, не му напомняйте за пропуска, като продължавате безсмисленото й развитие.
* Стара тема – тема, която се намира на втора страница в дадена секция или тема, чийто последен постинг е отпреди повече от месец (изключение са темите със статут „важна тема” или „съобщение”).

22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2