До колегите с ТДС
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- 245
- Потребител
-
- Кара: Е36 325тдс автоматик комби
- Мечтае да кара: М3 е36
- Детайли за колата: http://www.vbox7.com/play:bd153a904a
Re: До колегите с ТДС
Купих си добавката налях я и засега не е текнал обаче си продалжава да няма циркулация на антифриз,днес следобед ще порачвам чисто нов горе долу 200 кинта е и не ми се иска да си прецакам двигатела толкова пари след смяната ще видим как ще е.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
чакай коя добавка си купи за чистене или за запушване на течове???
щото ако е за миене и все още ти е в системата .....
щото ако е за миене и все още ти е в системата .....
- 245
- Потребител
-
Не не не ми е в системата знам как се прави,обаче ефект нямаше днес порачах радиатора утре трябва да го доставят и се надявам всичко да е наред.А и да питам имали някакви особености при смяната му мисля сам в гаража да го смням.
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
245 написа:Не не не ми е в системата знам как се прави,обаче ефект нямаше днес порачах радиатора утре трябва да го доставят и се надявам всичко да е наред.А и да питам имали някакви особености при смяната му мисля сам в гаража да го смням.
Махаш декоративната кора,откачаш горния и долния макуч откачаш щипките и от долу масления радиатор кулера и дърпаш на горе,нищо сложно,жалко,че не ти е помогнала добавката,дано проблема е в радиатора

п.п. Coult ако радиатора е до толкова зле,до сега да е отворил някоя цепнатина,налягането не е колкото да духнеш в шише,затова предложих добавка,че е най-лесно и евтино.Пък ако е в толкова лошо състояние по-добре да я налее и да го смени,отколкото да се отвори някъде и да сменя полувината мотор,все пак може да греша,кой знае.За радиатор незнам,но ми е доста познато как става с казана доста бързо се развива действието,докато се огледаш си готов за сервиза.

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- nedbmw
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Е46 facelift
- Мечтае да кара: Е90
- Детайли за колата: E46 318i N42 143h.p.
Ако си слагал много добавки за запушване на течове особено тези дето са на прахчета, като нищо ти е запушен радиатора или в най лошия случай малките дупки на гарнитурата на главата. На мен ми се е случвало на една Корса с Исузу мотор, всичко прегледах и смених имах една за донор и не и не все загряваше, като я напънеш, оказа се че от прахчетата за запушване на течове бяха подпушели всичко радиатора и малките отвори на гарнитурата на главата. На алуминиеви радиатори не се слагат от тези прахчета това ми го каза един радиаторджия може само на месингови или медни.
- 245
- Потребител
-
Днес си взех новия радиатор и о изненада цирколацията в системата се появи
в разшерителния сад взе да царка силна струика антифриз от пъпчето,така обаче дотук с хубавите вести новия радиатор се оказа пукнат
и го варнах в магазина утре чакам пак нов да видим как ще е този път.Предполагам че вече щом си имам циркулация всичко ще е наред и няма да загрява как мислите вие.

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
245 написа:Днес си взех новия радиатор и о изненада цирколацията в системата се появив разшерителния сад взе да царка силна струика антифриз от пъпчето,така обаче дотук с хубавите вести новия радиатор се оказа пукнат
и го варнах в магазина утре чакам пак нов да видим как ще е този път.Предполагам че вече щом си имам циркулация всичко ще е наред и няма да загрява как мислите вие.

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- Coulthard
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше 325tds
- Мечтае да кара: e46 330xd
ако имаш разлика в струята всичко е 6т. степените на климатичната перка да работят и си готов за лятото, само остава гадният навик едното ти око винаги да е на датчика на температурата ама ко да се прави
- 245
- Потребител
-
За радиатора никаква гаранция добре че ми го смениха първия,ама нядото тинекидйияот там пазарува иначе кои знае можеше и да не го сменят знам ли ги.Навика е ужасен през 3 сек. окото ми все там гледа.МЕРСИ НА ВСИЧКИ ЗА ОТГОВОРИТЕ.И ще се видим на сабора 

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
sebulba1 написа:Колега,имах такъв слъчай с една е 39 тдс.Беше попаднал силикон в маркуча и го беше запушил.Имаше струя,но много слаба.Колата загряваше и изхвърляше водата.Свали го и виж да не е запушен.Дано съм бил полезен.Поздрави.
Дамм,и при мен имаше запушване!Огледай нещата.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2