Надува маслото на Е36 ?
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- iliev21
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е60
- Мечтае да кара: по асфалт
Re: Надува маслото на Е36 ?
Мерси на всички колеги за обективните мнения,вече ми стана ясно.
iliev21 написа:Имам проблем с Е36 М43б18 .Като отворя капачката на двигателя където се налива маслото ми надува и започва да хвърля масло от там.Според мен това не е нормално.Казаха ми в един сервиз че било от клапана за картерните газове.Но го свалях вижда ми се здрав,как да разбера дали не работи и от какво друго може да е?
iliev21 написа:Колега като закарах колата е закачиха за диагностика,и ми вика така клапана ти е заминал отви капачката и вика виж как хвърля масло.и ми каза че е за смяна,а клапана вярно си беше и по добре,че го смених.

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
iliev21 написа:Колега като закарах колата е закачиха за диагностика,и ми вика така клапана ти е заминал отви капачката и вика виж как хвърля масло.и ми каза че е за смяна,а клапана вярно си беше и по добре,че го смених.
aaaaaaaaa

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- iliev21
- кандидат ентусиаст
-
Колега Игнатов не виждам нищо лошо в това,че съм попитал.Нали форума е за това да си помагаме. В повечето сервизи са същите философи като тебе,на думи силни,а с две леви ръце.

iliev21 написа:Колега Игнатов не виждам нищо лошо в това,че съм попитал.Нали форума е за това да си помагаме. В повечето сервизи са същите философи като тебе,на думи силни,а с две леви ръце.![]()
![]()
тъй е,
но е хубаво да имаш някакви елементарни технически познания, щото още не е измислен двигател, който да не "губи" масло при отвита капачка .......................

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
даже отвори капачката и подай гас да видиш, че ще хвърля още повече масло. твоя майстор сигурно би ти казал, че е за основен ремонт, ако му покажеш 

- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Предполагам, колегата е разбрал, че няма проблеми с двигателя, но дано е разбрал, че и "майсторите" при които е отишъл си "разбират" от занаята
- iliev21
- кандидат ентусиаст
-
Да стана ми ясно,отидох при него понеже беше уж "най-добрия" по думите на познати.
Ама в днешно време да не ти се налага да караш колата по майстори.(има и хора който страшно много разбират,но са малко.)

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2