Централното двойно заключване-решен

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i M40

Re: Централното двойно заключване-решен

Мнение от bmwmaniq » 21 Авг 2011, 13:47

Колега а да те попитам нужно ли е да се вади седалката за да имам достъп до тези кабели ??? Смятам и аз да е разхвърля след като прочетох темата ти . Аз го имам от 2 години този проблем и аз само там не съм ровил.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 92,318 sedan

Мнение от BorisMW » 21 Авг 2011, 18:58

bmwmaniq написа:Колега а да те попитам нужно ли е да се вади седалката за да имам достъп до тези кабели ??? Смятам и аз да е разхвърля след като прочетох темата ти . Аз го имам от 2 години този проблем и аз само там не съм ровил.

На ЛС-то забравих да ти кажа.Да нужно е да се дръпне назад шофьорската седалка,като я демонтираш,за да имаш повече място да нагънеш мокета,а ще трябва да развиеш и пластмасова колонка под която се намират кабелите.
Нищо не е свършило докато не свърши!
http://www.youtube.com/watch?v=hcvQxaUClNw

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 318i M40

Мнение от bmwmaniq » 21 Авг 2011, 23:03

BorisMW написа:
bmwmaniq написа:Колега а да те попитам нужно ли е да се вади седалката за да имам достъп до тези кабели ??? Смятам и аз да е разхвърля след като прочетох темата ти . Аз го имам от 2 години този проблем и аз само там не съм ровил.

На ЛС-то забравих да ти кажа.Да нужно е да се дръпне назад шофьорската седалка,като я демонтираш,за да имаш повече място да нагънеш мокета,а ще трябва да развиеш и пластмасова колонка под която се намират кабелите.

Благодаря още веднъж колега... следващите почивни дни е мятам
Изображение

Предишна

Назад към E36