Тдс не пали...

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E38 740i idividual
Мечтае да кара: безаварийно
Детайли за колата: Нормнална!

Re: Тдс не пали...

Мнение от Nasko_325TD » 02 Юни 2011, 8:21

SHTILL написа:
Nasko_325TD написа:Сменя майсторитее! :yes:

Аз съм "майстора". Моят ТДС съм го зацепвал има-няма 5-6 пъти без въпросната скоба за вала и колата ми върви без проблем. Знаете само да спамите! Ходете и зацепете мотора на момчето със скобата + това всеки ще му каже "ми брат дай некой лев и ще го зацепя". Така като гледам никой не се е отзовал да му каже "брато, къде е колата, ще ти помогна". Явно българина не оценява никаква ПОМОЩ! Извинявам се за спам-а и не искам да обидя никого ! Поздрави :winky:

Еми като си зацепвал мотори ,защо си го объркал? :lol:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от metodi80 » 02 Юни 2011, 9:07

Nasko_325TD написа:
SHTILL написа:

Аз съм "майстора". Моят ТДС съм го зацепвал има-няма 5-6 пъти без въпросната скоба за вала и колата ми върви без проблем. Знаете само да спамите! Ходете и зацепете мотора на момчето със скобата + това всеки ще му каже "ми брат дай некой лев и ще го зацепя". Така като гледам никой не се е отзовал да му каже "брато, къде е колата, ще ти помогна". Явно българина не оценява никаква ПОМОЩ! Извинявам се за спам-а и не искам да обидя никого ! Поздрави :winky:

Щото сме хора Наско ... , случва се да се греши ... , завъртели вала - завъртели ...., важното е , че са се оправили .... Най -важното при зацепването (независимо на кой БВМ двигател) е гърбиците на вала за цилиндъра от който започва работата , да са НА ГОРЕ , тоест да не са натиснали клапаните , когато буталото е в ГМТ .... Аз това си гледам и до сега няма грешка ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bmw325tds » 02 Юни 2011, 10:02

metodi80 написа:.... Най -важното при зацепването (независимо на кой БВМ двигател) е гърбиците на вала за цилиндъра от който започва работата , да са НА ГОРЕ , тоест да не са натиснали клапаните , когато буталото е в ГМТ .... Аз това си гледам и до сега няма грешка ...
:yes: Ако знаеш посоката на въртене на коляновия вал то много ясно се вижда кое бутало в кое положение и в кое ще застане като се завърти, и съответно завърташ разпределителния вал в правилното положение.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо дизел
Мечтае да кара: би-турбо дизел

Мнение от SHTILL » 02 Юни 2011, 12:25

Nasko_325TD написа:
SHTILL написа:

Не претендирам, че съм спец! Объркал съм го, не съм безгрешен. Оценете поне жеста, че съм помогнал !! :evil:
Изображение

Аватар
Кара: BMW 318 tds
Мечтае да кара: 730D
Детайли за колата: 318 пе4ка стига толкоз......

Мнение от iv4ooo89 » 02 Юни 2011, 13:52

Точно така и стана след вчера колата заработи в 8 4аса привечер след цял ден търсене на проблема......Цял ден сваляхме гнп-та умни дюзи слагахме други и колата пак си пали пуши бяло мени оборотите и гасне сама......но се обадих на колегата "SHTILL" който беще обеден че е вала обърнат,и с тея момчета който го правеха не им се вярваше че може да е от вала....обърнахме вала направи се центровка на гнп и колата заспа най после........Сега си имам полу нов тдс хахахах :) Хиляди благодарности на колегата и да не си мисли че ще остане непочерпен !
Изображение
Моля, повече не използвай подписа си за реклама, ще получиш БАН!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 02 Юни 2011, 22:45

Вива ! :clap:

Предишна

Назад към E36