За бога хора не купувайте!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
всъщност за халогените има начин... правите си една нова стойка и я хващате с болтове за бронята, хващате и халогена с болтове за стойката и няма мърдане.... за жалост ако ви изгори крушка трябва да ходите на канал... ама крушки горят много по-рядко отколкото се крадат халогени, така че има смисъл - на брат ми му свиха халогените още втората или третата седмица откакто колата стъпи на българска земя - направи тоя номер с болтовете и оттогава никой не ги е пипнал (чукаме едно дърво тука
) а за останалото..... ето затова искам да си сложа охранителни камери дето да гледат към паркинга пред блока.... бая народ ще изгори ми се струва

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Моята я държа на пл. паркинг огромен на зала фестивална и паркирам на 20 метра от сички останали коли и някъв дебил е отишъл и със шило или клуч някъв ми е набол вратата и е направил стабилна дупка...
мамка им крадлива
И на мен ми откраднаха лайсната на предната врата,ако я бях видял тази тема,нямаше да пускам моя нова.
Откъде си купувате нови лайсни,че не мога да ги намеря никъде?
Знам че темата е "Не купувайте",ама супер много ме дразни така като я гледам колата.....
Откъде си купувате нови лайсни,че не мога да ги намеря никъде?
Знам че темата е "Не купувайте",ама супер много ме дразни така като я гледам колата.....
/
аз си купих лайсна от една морга на околовръстното м-у кръстовищата със шосетата към симеоново и драгалевци. Свалиха ми я от стари врати.
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
- BMW_maniac
- кандидат ентусиаст
-
На поверения ми автомобил по сред бял ден бяха правили опит да кърятят лайсна и то в уж тих град. а колата има каско.
- BMWFen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 m44b19
DEFLEPPARD написа:всъщност за халогените има начин... правите си една нова стойка и я хващате с болтове за бронята, хващате и халогена с болтове за стойката и няма мърдане.... за жалост ако ви изгори крушка трябва да ходите на канал... ама крушки горят много по-рядко отколкото се крадат халогени, така че има смисъл - на брат ми му свиха халогените още втората или третата седмица откакто колата стъпи на българска земя - направи тоя номер с болтовете и оттогава никой не ги е пипнал (чукаме едно дърво тука![]()
) а за останалото..... ето затова искам да си сложа охранителни камери дето да гледат към паркинга пред блока.... бая народ ще изгори ми се струва
![]()
Можеш ли да дадеш пълна схема на тия планки - как да си ги изработим и как да си ги монтираме

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

- vesko4114
- младши ентусиаст
-
- Кара: турбото да му се завива свят....
копелета крадливи
И автокаско не е спасение!Аз имам автокаско и я държа на охраняем паркинг и засега не съм имал проблеми.Има какво да се вземе от мен.....сенник, лайсни, халогени, вежди, бъбреци, а музиката ми е поне 2хил.... и кво каско ме грее тогава?Не искам да се хваля, просто ви казвам аз как съм си решил проблема...Застраховка и що-горе сигурно място за престой.
И това с другите коли не е алтернатива.....на Вектрите им крадат огледалата, на VW халогените.....няма оправия ами всеки да се спасява, а аз барна ли някое копеленце, ще му измъкна ръцете и ще го бия с тях......
И това с другите коли не е алтернатива.....на Вектрите им крадат огледалата, на VW халогените.....няма оправия ами всеки да се спасява, а аз барна ли някое копеленце, ще му измъкна ръцете и ще го бия с тях......
...............................
Re: копелета крадливи
vesko4114 написа:И автокаско не е спасение!Има какво да се вземе от мен.....сенник, лайсни, халогени, вежди, бъбреци, а музиката ми е поне 2хил.... и кво каско ме грее тогава?
Мен ми откраднаха десния бъбрек най културно без драскотина и застрахователя ми каза, че ако не било насилствено вземане каското не важало.Така пишело в договора.Аве изобщо не е за разправяне и никви застраховки не те оправят от кражба

44 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3