Проблем с ускорение, разход и още нещо
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- tubisa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м3 на газ
- Мечтае да кара: много махагон с задно
Re: Проблем с ускорение, разход и още нещо
Аз карам същия компот с обикновена газ и ми е чудно как го постигате тоя разход 7 на 100
А относно прекъсването го имам по абсолютно същия начин който го обясняваш и на мен мие чудно?

Продавам си компакта http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Неска или утре пак ще отида на диагностика да видиме какво пак ще даде и ако случайно успея да открия какво и е, ще пиша.
А относно разхода, всеки ми казва че този разход е бил нереален, но мога да ви уверя, че извесно време карах с подобен и е направо
А относно разхода, всеки ми казва че този разход е бил нереален, но мога да ви уверя, че извесно време карах с подобен и е направо

Проблема след всичко се разчеши като ми смениха релето на газова, което отговаря за дюзите и вече не трупа грешки на инжекторите и съответно върви. На негово място ми сложиха "емулатор".
Разхода не успях да го засека, че като върви вече си я карам не като за засичане на разход
Имам нов проблем обаче радиатора на колата. Установих, че тече от най - ниската точка на разширителното казанче там където се свързва с черната пластмаса на самия радиатор. Губи около 1 литър и това е, но заради това нямам парно пък и не мога да го оставя да тече. Та въпроса ми е това нещо случайно дали е разглобяемо да го сваля и залепя или да го намажа от външната страна с термоустойчив силикон или поксипол
http://bmwfans.info/parts/catalog/E36/C ... /radiator/
Става въпрос, че тече от номер 3. На схемата е разглобено ама реално разглобяемо ли е това нещо и ако е може ли на място да го направя това или ще се наложи да го свалям. И дали проблема няма да се разреши като сменя уплътнението а не го мажа с разни лепила.
Разхода не успях да го засека, че като върви вече си я карам не като за засичане на разход

Имам нов проблем обаче радиатора на колата. Установих, че тече от най - ниската точка на разширителното казанче там където се свързва с черната пластмаса на самия радиатор. Губи около 1 литър и това е, но заради това нямам парно пък и не мога да го оставя да тече. Та въпроса ми е това нещо случайно дали е разглобяемо да го сваля и залепя или да го намажа от външната страна с термоустойчив силикон или поксипол

Става въпрос, че тече от номер 3. На схемата е разглобено ама реално разглобяемо ли е това нещо и ако е може ли на място да го направя това или ще се наложи да го свалям. И дали проблема няма да се разреши като сменя уплътнението а не го мажа с разни лепила.
- Cosworth
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
- Мечтае да кара: Турбо кола със задно
- Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto
Трябва да смениш всички О-пръстени които видиш там и проблема трябва да изчезне.. разглобяемо е, да. Продават се и резервни чисто нови разшерителни съдове...
- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
Зависи дали е от О пръстени или просто самия радиатор е спукан някаде.И на брат ми течеше и беше много лошо спукан. Няма оправяне ако е спукан лошо. Единственото решение е да си купиш нов радиатор.
Мерси колеги за отговорите. Ще я правя тази манипулация утре и може ли да ме ореантирате цените на тези неща... О пръстени, казанче ...
- stefkata1990
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 m43 318i e39 528i
- Мечтае да кара: m3 e36/e38 760
Колега утре сутрин като палиш изключи моторчето за празния ход.запали я и виж дали има промяна.при мен тое развалено и като дам газ на студен двигател ми забиваше.пробваи и кажи какво в станало 

Колеги, и този проблем е отремонтиран и казанчето вече не тече.
Обаче... Парното не духа топло. Не че духа студено, слабо или пък като при други само топло, просто духа много слабичко топло - хладко, колкото да ми се оправят прозорците и да не умра от студ в колата
Уж я обезвъздуших добре ама ако може в това да е проблема пак ще го направя ама ако имате друга идея, споделете
Обаче... Парното не духа топло. Не че духа студено, слабо или пък като при други само топло, просто духа много слабичко топло - хладко, колкото да ми се оправят прозорците и да не умра от студ в колата

Уж я обезвъздуших добре ама ако може в това да е проблема пак ще го направя ама ако имате друга идея, споделете

- stefkata1990
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 m43 318i e39 528i
- Мечтае да кара: m3 e36/e38 760
Като го отремонтира проблема какав беше?Какво излезе?
- grudev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 M-Sport
- Детайли за колата: 320D sapphire black
MaNiNC написа:Проблема след всичко се разчеши като ми смениха релето на газова, което отговаря за дюзите и вече не трупа грешки на инжекторите и съответно върви. На негово място ми сложиха "емулатор".
Разхода не успях да го засека, че като върви вече си я карам не като за засичане на разход![]()
Имам нов проблем обаче радиатора на колата. Установих, че тече от най - ниската точка на разширителното казанче там където се свързва с черната пластмаса на самия радиатор. Губи около 1 литър и това е, но заради това нямам парно пък и не мога да го оставя да тече. Та въпроса ми е това нещо случайно дали е разглобяемо да го сваля и залепя или да го намажа от външната страна с термоустойчив силикон или поксипол![]()
Колега много ми е интересно как го хвана това реле, че си е заминало? И какъв е този емулатор, който ти сложиха и къде го сложиха?? Аз ъсм сМ40Б18 с обикновенна газова и не върви добре на бензин и други работи.
Drift machine ....
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2