загубен собственик на 36-ца

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: Е36 И Е30
Мечтае да кара: БМВ 850

Re: загубен собственик на 36-ца

Мнение от asoremusa » 03 Окт 2009, 1:57

моятпроблем е друг ас купих моята баварка от втори собственик и 4акам пьрвия ве4е една година и половина и оште го няма
ЯМ ПИЯ ЕБЬ И БИЯ ДУШАТА В РАЯ ХУЯ ДОКРАЯ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от e36_Fanatik » 03 Окт 2009, 17:16

asoremusa написа:моятпроблем е друг ас купих моята баварка от втори собственик и 4акам пьрвия ве4е една година и половина и оште го няма

Ти си лесен ше я напрайм на части проблема е решен :D

За колегата без договор недей пуска колата за издирване, и ти и куповча имате вина за ситоацията по-добре иди до града му или някой от форума който живее в този град да се поогледа / пък после кой кого ще черпи :D / и ще се реши въпроса.
Аз вече 2 коли съм продал на лизинг без договори, но си оставям едни ключове и големия талон задължително - проблеми / за сега / никакви.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ivan_krilov » 03 Окт 2009, 22:30

zorobg написа:Това с обявяването за открадната ми се вижда леко тъпичко ...
Като отидеш при ченгетата и какъв документ на колата ще покажеш??? Малки талон, или може би големия - предполагам, че си му дал ВСИЧКИ документи ;)

То това не е леко тъпичко, ами си е много тъпо! Да обявиш кола за открадната, която е купена???Остави ченгетата, ами ти? Знаеш ли каква наказатела отговорност носиш с тази жалба?! То ако беше така , нямаше хората да плащат данъци на коли, които не управляват, а щяха всички да са откраднати и собствениците да щракат с пръсти!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Superexstatic » 04 Окт 2009, 1:05

прати ми снимка на колата може и на лс.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320

Мнение от kiro_320 » 04 Окт 2009, 4:49

Ох.. аз имам опит, но от "другата" страна, с мотор. Купих едно кавазаки от един преди 3 години, които пък го е купил от първия собственик и има пълномощно. Аз нямах нищо... няколко месеца по-късно му е.. мамата и го дадох целия на някакъв руснак.. дето дойде от другия край на България с бус, да го вземе и ползва за части.
Не знам кой ще плаща данъците на мотора... но 100% няма намиране. :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Людмил » 04 Окт 2009, 20:30

ivan_krilov написа:
zorobg написа:Това с обявяването за открадната ми се вижда леко тъпичко ...
Като отидеш при ченгетата и какъв документ на колата ще покажеш??? Малки талон, или може би големия - предполагам, че си му дал ВСИЧКИ документи ;)

То това не е леко тъпичко, ами си е много тъпо! Да обявиш кола за открадната, която е купена???Остави ченгетата, ами ти? Знаеш ли каква наказатела отговорност носиш с тази жалба?! То ако беше така , нямаше хората да плащат данъци на коли, които не управляват, а щяха всички да са откраднати и собствениците да щракат с пръсти!

Колегите са прави!!!Ако подадеш жалба и по някакъв начин се докаже,че си вземал пари и т.н от момчето,ще носиш наказателна отговорност!По добре опитай алтернативни вариянти като тези за гражданските отг.които ти предлагат колегите или нещо подобно в Б.Г има поне 100 начина и места да се добереш до имформация...
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '94 Opel Corsa B

Мнение от стан » 04 Окт 2009, 21:20

Людмил написа:... и по някакъв начин се докаже,че си вземал пари и т.н от момчето,ще носиш наказателна отговорност...

ей това искам да го видя как ще се докаже :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Людмил » 04 Окт 2009, 22:08

стан написа:
Людмил написа:... и по някакъв начин се докаже,че си вземал пари и т.н от момчето,ще носиш наказателна отговорност...

ей това искам да го видя как ще се докаже :mhihi:

..има ли нужда да ти казвам как или сам ще се досетиш за варианти....достатачно е да доведе свидетел(даже и лъжлив)да не говорим ако знае неща за собственика които няма как да научи,ако са си разменяли имеили,снимки парични преводи ,абе знам ли още какво,той момчето си знае,стига сме правили филми... ;)
"Живей,така,че като остарееш да те е срам да разказваш,но да ти е хубаво да си спомняш......." Изображение

Предишна

Назад към E36