Боя за кожа
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dedektiv_p
- кандидат ентусиаст
-
От Бриколаж към Божурище. Вчера ходих и си взех още 1 и има. Спрея е бял на цвят със сиви надписи, намира се на щанда за авто аксесоари. Вчера ходих и до един кожар, който ми прави задната кора и тавана и го попитах за бои за кожа. Предложи ми Саламандър към 5 лв е тубичката. Нанася се върху кожата и после се почиства с памучен парцал. Показа ми и една с една жаба на тубата, Ердал мисля че се казваше.
Аз не карам бързо, просто летя ниско...
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
И аз търся за салона боя . Кажете къде има повечко разновидноси на този саламандер. Преди време си правих едно яке с черен саламандер и стана супер, но нямаше други цветове тогава
- ares2
- старши ентусиаст
-
аз моята черната я купих от кауфланд . саламандер с восък. пишеше че е за всякакви изделия от естествена кожа.
да ти кажа дали е за обувки или за друго значение няма . важното е да е качествена и да не цапа, че като седнеш на тия седалки и ще стане мазало. аз лично съм доволен от черния саламандер . якето стан акато ново и след като го бърсах два пъти с една кърпа спря да цапа и си доби и лек блясък. Важното е да е маркова боя че има всякакви китаиски и турски боклуци
моите седалки обаче са много светли и не мога да намеря този цвят, а предните плачат за боя вече
да ти кажа дали е за обувки или за друго значение няма . важното е да е качествена и да не цапа, че като седнеш на тия седалки и ще стане мазало. аз лично съм доволен от черния саламандер . якето стан акато ново и след като го бърсах два пъти с една кърпа спря да цапа и си доби и лек блясък. Важното е да е маркова боя че има всякакви китаиски и турски боклуци
моите седалки обаче са много светли и не мога да намеря този цвят, а предните плачат за боя вече
- dedektiv_p
- кандидат ентусиаст
-
Не знам от къде другаде може да си вземеш боя. Може би в магазините за обувки, а тези туби дето ми показа тапицера си бяха с картинки, че са за обувки и чанти. Другото което ми каза, че ако искаш да запазиш една кожа е задължително да я подхранваш с подходящи кремообразни масла. Такова има в Кауфланд в червено шише.
Относно пребоядисването на кожен салон ми каза цена от порядъка на 120 лв. за седалка.
Относно пребоядисването на кожен салон ми каза цена от порядъка на 120 лв. за седалка.
Аз не карам бързо, просто летя ниско...
- ares2
- старши ентусиаст
-
варянт 2
посети магазините за обувки или поне това което е останало от саламандер. на мария луиза имаше и на витоша , даже и на графа срещу славеиков. ако пък не в накои магазин на шол. ще намериш 100%
има и други марки. аз ползвах и едн аиспанска за едни кафяви кожи и е перфектна
посети магазините за обувки или поне това което е останало от саламандер. на мария луиза имаше и на витоша , даже и на графа срещу славеиков. ако пък не в накои магазин на шол. ще намериш 100%
има и други марки. аз ползвах и едн аиспанска за едни кафяви кожи и е перфектна
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2